Våra erbjudanden
Arbetsplats

Samverkan och möten

Ge medarbetare möjlighet att mötas och samarbeta oavsett tid, plats eller enhet.

Hybrida möten är bra

Minskar resandet och inkluderar alla

Vi samverkar och möts hela tiden i vår vardag. Vi har också fler schemalagda och spontana möten än någonsin tidigare. För att de skall bli så värdefulla så möjligt så behöver vi säkerställa att de håller hög kvalitet och sker med rätt förutsättningar.

Handgest Telia Cygate

Anpassade mötesplatser

Eftersom vi har olika typer av möten så behöver vi säkerställa att vart och ett ges rätt förutsättningar. Tillsammans med er skapar vi dessa genom att designa plattform, lokal, hårdvara och kultur i samklang.

Hybridmöten

Vi kan tillsammans med Telia leverera mötesrum optimerade för hybridmöten. Vi lägger stor vikt vid hög bild- och ljud-kvalitet och att utrustningen skall vara enkel att använda, både hemma och på kontoret.

Ett helhetserbjudande

Precis som inom IT-säkerhet är ingen möteslösning starkare än sin svagaste länk. Därför säkerställer vi att även nätverk-, moln-, och säkerhetslösningar är optimerade för er samverkansplattform.

Valmöjlighet

Vi vill att alla skall ha tillgång till enkla, säkra och moderna samarbetsverktyg. Vi är därför stolta över att kunna leverera just detta oavsett var ni vill att de placeras: Hos er, hos oss eller i det publika molnet.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

Vi levererar en digitaliserad arbetsplats som leder till bättre kommunikation och effektivitet, och skapar en miljö som uppmuntrar till kreativitet och innovation. Det bidrar också till att attrahera de bästa talangerna. Bra verktyg och flexibla arbetssätt är viktiga konkurrensfördelar.

Mötesrum som tjänst

Mötes- och samverkansrum är något som måste fungera och vara enkla att använda. Vi tar hand om teknik, plattform och hårdvara och säkerställer att tekniken aldrig blir ett hinder för ett bra möte.

Inredning och lokaler

Förutsättningar för ett bra möte börjar redan när rummet byggs och inreds. Vi hjälper er redan på projekteringsstadiet för att säkerställa att det blir rätt, från början.

Asynkront samarbete

När vi jobbar när och där det passar oss så behöver vi hitta nya sätt att samverka. För att få det asynkrona samarbetet att fungera behöver vi anpassa både teknik, kultur och arbetssätt. Vi kan hjälpa er med alla tre.

En mötesplats för dig

Precis som för vårt övergripande erbjudande för Digital Arbetsplats så använder vi vårt FAR-ramverk för att samla in krav, behov och förutsättningar för era mötesplatser, med användaren i centrum.

Support

Användarna finns alltid i vårt fokus och vårt mål är att se till att användarna kan fokusera på sitt arbete utan att behöva bekymra sig om tekniken bakom skärmen.

Förändringsledning

Med våra erfarna medarbetare inom förändringsledning kan vi stötta din organisation för att uppnå ett förändrat arbetssätt som resulterar i en effektiv och modern arbetsplats.

Videomöten

Genom videomöte får ni tillgång till en mötesform som gör det möjligt att dela ljud och bild och ger deltagarna möjlighet att komma så nära varandra som möjligt utan att fysiskt träffas på plats.

Microsoft Teams

Microsoft Teams kan förenkla samarbetet genom att möjliggöra hybridmöten, chatt, utbyte av information och att leverera engagerande presentationer. Telia Cygate och Telia erbjuder unika lösningar för att integrera telefoni och Microsoft Teams.

Tillsammans med våra partner

Vi erbjuder en rad olika plattformar för samarbete, både i det publika molnet och inom Sverige. Utöver det så samarbetar vi med ledande hårdvaruleverantörer med stöd för flertalet av de plattformar vi erbjuder. Det säkerställer att det är enkelt för medarbetaren att starta ett möte, oavsett plattform och varifrån mötet hålls.

Mötesupplevelsen

Oavsett om vi vill ha ett traditionellt möte eller en kreativ workshop så är upplevelsen central. Därför säkerställer vi tillsammans att de kreativa tjänster, hårdvara och verktyg som används skapar bästa möjliga upplevelse.

Därför ska du välja Telia Cygate

Lösningar som fungerar

Vi erbjuder arbetsplatstjänster som ser till att dina användare har säker tillgång till rätt verktyg och information, vid rätt tillfälle och på rätt plats. Vi på Telia Cygate älskar effektiva lösningar för att hantera datorer, enheter, applikationer och information i din organisation.

Fördelar med en digital arbetsplats

Ökad medarbetarnöjdhet

Anställda som får tillgång till rätt verktyg för att utföra sitt jobb mår bättre och trivs med sitt jobb.

Attraktiv arbetsplats för nya talanger

Arbetsplatser som kan erbjuda flexibilitet, hög grad av digitalisering och den senaste tekniken har lättare att locka och behålla kvalificerad arbetskraft.

Förbättrad innovationskraft

När teknik fungerar som den ska och ger rätt stöd till arbetet finns mer tid och kraft till att utvecklas och driva innovation.

Höjd produktivitet

Genom att ta bort tidstjuvar och krångliga processer och system går det att öka produktiviteten i alla typer av verksamheter.

Förbättrad kundupplevelse

Det är betydligt lättare att hålla en hög servicenivå gentemot kunder när allt fungerar som det ska internt.

Kostnadseffektivitet

Motiverade anställda som får rätt teknikstöd för att arbeta utan avbrott eller friktioner sparar både tid och pengar. De får fler saker gjorda på kortare tid.

Förbättrat samarbete

Med rätt system för samarbete och kontakt kommer kollegor att få lättare att jobba effektivt tillsammans och mot samma mål.

Snabbare till marknaden

I branscher med stenhård konkurrens så kommer den som tar bort friktioner och tidstjuvar snabbare att nå i mål med sitt innovationsarbete.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vi återkopplar så fort vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterat