Kontorslandskap Telia Cygate
Arbetsplats

Arbetsplatserbjudande

Vi hjälper er med arbetsplatser som fungerar oavsett tid, plats eller enhet.

Arbetsplatser som fungerar för alla

Begreppet arbetsplats är större än bara den fysiska arbetsplatsen

Våra arbetsplatser har aldrig tidigare varit så olika eller förändrats lika snabbt som nu. Vi förväntar oss att vara uppkopplade oavsett var vi befinner oss, att kunna nyttja den typ av enhet vi känner oss mest produktiva med och att kunna arbeta asynkront. Dessutom skall lösningarna vara enkla att använda, säkra och tillförlitliga. Denna förändring skapar en del utmaningar, men framförallt möjligheter. Telia Cygate guidar dig och din organisation till de nya verktygen för er digitala arbetsplats och stöttar er i att förändra sättet att arbeta.

Telia Cygate molnet

Arbetsplats som tjänst

Prenumerera på en arbetsplatslösning som innehåller både hårdvara och tjänster. I vårt erbjudande ingår bland annat applikationshantering, hantering av nya användare och enheter, klientsäkerhet, efterlevnad av säkerhetspolicys, samt även stöd från Telia Cygates egen servicedesk.

Fysisk arbetsplats

Förutom enheter, applikationer och system så är den fysiska arbetsplatsen idag mer uppkopplad än någonsin tidigare. Nya sätt att mötas, samverka och umgås ställer nya krav på kontor. Telia Cygate hjälper er designa både lokaler och inredning för att få ut maximalt värde och säkerställa att tekniska lösningar fungerar i harmoni med platsen där de används.

Våra experter

Förutom arbetsplatstjänster erbjuder vi också skräddarsydda lösningar för er organisation genom våra konsulter. Våra konsulter har bred och djup kompetens inom olika typer av arbetsplatslösningar och tillsammans med er kan de skapa strategier för er arbetsplats och självklart även designa och implementera de lösningar som passar er bäst.

Unika partnerskap

Vi tror på att bygga lösningar tillsammans med våra partners. Vi säkerställer att våra egna lösningar och våra partners produkter och tjänster fungerar väl ihop. Det skapar unika möjligheter för er som kund.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

Vi vet att alla organisationer har olika behov, därför erbjuder vi alltid tjänster med olika alternativ för att möta era behov.

Kompletta lösningar

Vi ger er en unik miljö anpassad efter ert behov som består av en arbetsstation och tillbehör som sammansätts till en fungerande helhet.

Enhetshantering

Vi är vana vid att installera, hantera och optimera en rad olika typer av enheter och operativsystem. Med både branschledande lösningar och egenutvecklade tjänster ser vi till att enheterna fungerar optimalt.

Användarsupport

Vår servicedesk hjälper era användare under hela livscykeln med på-plats-service och att få ut det mesta av de verktyg de har tillgång till.

Virtuell arbetsplats

Vi designar, implementerar och utvecklar lösningar för virtuella skrivbord och applikationer, både i kunders datacenter och i molnlösningar. Vi arbetar med ledande leverantörer av tunna klienter och andra partners för identitets-, övervakning- och applikationslösningar.

Hårdvara

Vi har valt att arbeta med ett antal noga utvalda leverantörer för att utrusta våra kunders medarbetare med produkter anpassade efter deras behov. Vi erbjuder även konfiguration, installation och underhåll av utrustningen.

Applikationshantering

Vi hjälper dig med rätt verktyg, vid rätt tillfälle och på rätt plats. Samtidigt som ni behåller IT-avdelningens riktlinjer och struktur. Vi säkrar att ni har ordning och reda i alla system och att informationshanteringen fungerar optimalt.

Förändringsledning

Med våra erfarna medarbetare inom förändringsledning kan vi stötta din organisation för att uppnå ett förändrat arbetssätt som resulterar i en effektiv och modern arbetsplats.

Kundunik webbshop

Hos oss får kunder en egen shop som är unik och endast visar de produkter och applikationer som ni valt i tjänsten. Enkelt för användaren.

Våra experter guidar dig

Vi är fler än 350 högt certifierade tekniker och konsulter som levererar lösningar, rådgivning och kundservice av högsta klass. Tillsammans gör vi det komplexa enkelt och hjälper dig med att utifrån rätt lösning leverera affärsnytta på riktigt. Vi har lång erfarenhet och kan guida dig genom allt från förstudier till projektledning och installation, integration eller design.

Licensoptimering

Licensiering kan vara både krångligt och tråkigt – men det är en central komponent för att skapa rätt förutsättningar för er organisation. Telia Cygate kan hjälpa er att förstå vilka licenser ni behöver, vilket värde de kan skapa och hur ni kan optimera kostnader genom att säkerställa att ni inte betalar för tjänster och produkter ni redan har. Våra konsulter och licensspecialister har en djup förståelse både för licensmodeller så väl som de tekniker som ni ges möjlighet att konsumera genom dem.

Telia Cygate partners

Därför ska du välja Telia Cygate

Lösningar som fungerar

Vi erbjuder arbetsplatstjänster som ser till att dina användare har säker tillgång till rätt verktyg och information, vid rätt tillfälle och på rätt plats. Vi på Telia Cygate älskar effektiva lösningar för att hantera datorer, enheter, applikationer och information i din organisation.

Fördelar med en digital arbetsplats

Ökad medarbetarnöjdhet

Anställda som får tillgång till rätt verktyg för att utföra sitt jobb mår bättre och trivs med sitt jobb.

Attraktiv arbetsplats för nya talanger

Arbetsplatser som kan erbjuda flexibilitet, hög grad av digitalisering och den senaste tekniken har lättare att locka och behålla kvalificerad arbetskraft.

Förbättrad innovationskraft

När teknik fungerar som den ska och ger rätt stöd till arbetet finns mer tid och kraft till att utvecklas och driva innovation.

Höjd produktivitet

Genom att ta bort tidstjuvar och krångliga processer och system går det att öka produktiviteten i alla typer av verksamheter.

Förbättrad kundupplevelse

Det är betydligt lättare att hålla en hög servicenivå gentemot kunder när allt fungerar som det ska internt.

Kostnadseffektivitet

Motiverade anställda som får rätt teknikstöd för att arbeta utan avbrott eller friktioner sparar både tid och pengar. De får fler saker gjorda på kortare tid.

Förbättrat samarbete

Med rätt system för samarbete och kontakt kommer kollegor att få lättare att jobba effektivt tillsammans och mot samma mål.

Snabbare till marknaden

I branscher med stenhård konkurrens så kommer den som tar bort friktioner och tidstjuvar snabbare att nå i mål med sitt innovationsarbete.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Telia Cygates erbjudande för den digitala arbetsplatsen.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterat