Kvinna på Telia Cygate
Nätverk

Internet of things

Digitaliseringen drivs idag av data som flödar till och från alla de enheter vi använder och som finns runt omkring oss.

Det här är sakernas internet

IoT - eller Sakernas Internet - handlar om att förbättra och förändra verksamheter och kundresor

Sakernas Internet, eller Internet of Things, omfattar uppkopplade enheter, nätverk, plattformsarkitektur och skapad effekt i form av dashboards, systemintegration, Artificiell Intelligens, automation eller marknadsplatser av olika slag. Telia Cygate kan hjälpa till att kartlägga era behov, leverera dedikerade säkra nät, tillhandahålla lösningar för asset tracking eller hjälpa er hitta rätt i IoT-plattformsdjungeln.

Våra erbjudanden

IoT-workshop

Vi sätter upp och genomför en workshop med er verksamhet som syftar till att guida er rätt bland användningsområden och teknik.

Utbildningar inom IoT

Vi utbildar inom IoT-affärsmodeller, trådlösa standarder, trackinglösningar och plattformar.

IoT-säkerhet

Med erfarenhet från både fastighets- och energibranschen vet vi hur man bygger säkra IoT-nät. Vi kan bygga, drifta och orkestrera era miljöer.

IoT-plattform

Telia Cygate har en kapabel IoT-plattform som kan tillhandahållas <i>white-labled</i> åt våra kunder. Vi hjälper till att onboarda enheter och bygga affärsmodeller så att ni kan fokusera på affärsnytta.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

Oavsett era behov inom IoT kan ni med trygghet vända er till Telia Cygate för att få råd och hjälp att komma igång eller utveckla ert användande av IoT. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att säkerställa att det ni gör snabbt omvandlas till verksamhetsnytta.

Utbildningar och workshops

Vi skräddarsyr utbildningar och workshops inom IoT och asset tracking åt våra kunder. Vi täcker in allt från strategi till rena teknikgenomgångar.

Smart grids

Vi kan energibranschen i Sverige och jobbar med flera av de störta aktörerna. Vi hjälper till med nät, manageringsplattformar och IoT. Hör av er till oss om ni vill vill veta mer om hur vår verktygslåda kan användas inom just er typ av verksamhet.

IoT-lösningar

Vi har erfarenhet av att bygga säkra IoT-nät, leverera IoT-plattformar och att drifta olika typer av IT- och OT-miljöer. Vi hjälper er gärna med skräddarsydda lösningar.

Fastighets-IT

Just uppkopplade fastigheter ligger oss varmt om hjärtat. Vi jobbar med flera av landets största fastighetsbolag där vi säkrar upp IoT-näten i deras fastigheter.

Vikten av säkerhet

Nätverkssäkerheten har förmodligen aldrig varit viktigare. Digitaliseringen och vårt sätt att konsumera IT går mot molntjänster, SaaS, sociala nätverk och BYOD. Den tydligaste grunden i all framtida verksamhet kommer att vara säkra och stabila nätverk. Därför måste säkerheten matcha dessa processer och krav. Vi på Telia Cygate hjälper våra kunder att hålla ihop en komplicerad kravbild inom Nät, Säkerhet och Hybrid IT

Home of Experts

Telia Cygate har djup kompetens och lång erfarenhet för alla typer av nätrelaterade frågor i datacenter. Vi har de högsta certifieringarna och håller oss konstant uppdaterade på de marknadsledande leverantörernas produkter och funktioner. Allt för att kunna ta fram de bästa lösningarna för er verksamhet.

Telia Cygate molnsäkerhet

Därför ska du välja oss

Alltid uppkopplad med Telia Cygate

I en allt mer digital värld är tillgången till stabil och effektiv trådlös kommunikation en förutsättning för nästan allt. Inom all IT är nätverket grunden, oavsett om det gäller AI-algoritmer som fattar blixtsnabba beslut i den självkörande bilen eller om det handlar om att skapa förutsättningar för att den nya marknadskampanjen i sociala medier ska bli lyckad. Telia Cygate tillsammans med Telia och våra samarbetspartners, har den kunskap och förmåga som krävs för att hjälpa våra kunder att stå rustade för att alltid vara uppkopplade i en digital värld.

Fördelar med att arbeta med Telia Cygate

Våra konsulter kan nätverk

Våra arkitekter och teknikkonsulter arbetar med er utifrån era behov inom nät, oavsett teknik eller användningsområde, och de har de certifieringar som behövs.

Vi finns nära dig

Telia Cygate har kontor på 20 orter i Sverige. Det är alltid nära till att träffa någon av oss för att få råd om nät.

Vi tar ansvar för helheten

Telia Cygate är en del av Telia vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda helhetslösningar inom kommunikation till våra kunder. Som leverantör kan vi erbjuda allt från globala WAN-länkar till den trådlösa accessen.

Framtidssäkra

För oss är det viktigt att agera flexibelt och effektivt med långsiktighet. Vi drivs av att rekommendera rätt produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig trygg med oss under lång tid framöver.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vi återkopplar så fort vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterat