Välkommen hem till experterna

Karriär

Telia Cygate är ett växande företag som verkar i världens kanske mest spännande bransch. Bland våra kunder finns företag och organisationer med samhällsviktiga uppdrag, och som väljer oss som partner för att vi kan våra grejer och alltid har med hjärtat i varje möte.

Telia Cygate karriär

Därför väljer du Telia Cygate

Utvecklingsresan börjar här

Din första tid på Telia Cygate blir troligtvis inte din sista. Oavsett var du börjar finns spännande karriärvägar och möjligheter för utveckling. Utforska nya teknikområden eller växla över till en annan roll. Vill du leda projekt, sälja eller vara en viktig kugge för att den dagliga IT-driften hos kunden fungerar som en klocka? Låt dina intressen och personliga egenskaper visa vägen. Vi tar kompetensutveckling på allvar och det är bara ditt driv som sätter gränsen.

Anledningar att välja Telia Cygate

Bättre tillsammans

På Telia Cygate får du alla fördelarna med att jobba i en stor koncern, och samtidigt vara del av ett entreprenöriellt och snabbfotat bolag.

Vi har hållit på sedan 1978

Vi har varit nördigast i IT-branschen sedan 1978 och strävar mot en tätposition inom säkerhet, nätverk och hybrid IT.

Alltid där

Här blir du en del av ett starkt lag som jobbar tillsammans för kundens bästa. Kunskap färdas snabbt och vi har roligt tillsammans.

IT som gör skillnad

Telia och Telia Cygate står för säkerhet och robust infrastruktur, och är ett tryggt val för myndigheter och samhällsviktiga organisationer.

Home of Experts

Home of Experts

Genom att vara Home of Experts med spjutspetskompetens inom lokala nät, säkerhet och moln, en digitaliseringspartner som ständigt utvecklas i takt med våra kunder, vill vi på Telia och Telia Cygate, bidra till att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens nya möjligheter.

Vi beskriver oss som Home of Experts. Våra kollegor har spetskompetensen som krävs för att införa, anpassa och underhålla verksamhetsunik infrastruktur – oavsett om den infrastrukturen fysiskt finns hos våra kunder, i våra moln, i publika moln eller i en kombination därav. Totalt är vi över 650 personer där merparten är specialister inom lokala nät, säkerhet och moln.

Telia Cygate, Home of experts

Men hur vi än beskriver vårt erbjudande så kommer vår förmåga att vara en bra partner till våra kunder ner till kompetensen och förmågorna hos våra konsulter. Vi beskriver oss som sagt som Home of Experts: det handlar om just detta – våra konsulter är riktigt duktiga på vad de gör. Vi är särskilt offensiva inom såväl Microsofts som Ciscos domäner: för Microsoft har vi status som guldpartner i 16 av 18 specialiseringsområden och så kallade advanced specialisations inom 6 områden.

Home of Experts

Ca 650 medarbetare med lokal närvaro på 20 platser i Sverige. Drift och support 24/7/365 i säkerhetsklassade, svenska datorhallar.

Vassaste konsulterna

Spetskompetens närmast våra kunder.

Beprövad metodik

Alltid baserat på verksamhetsbehov.

En viktig digitaliseringspartner

Långsiktighet och samverkan.

Home of Experts

För dig som vill kunna bidra och göra skillnad på riktigt

Du har säkert hört att det är viktigt för karriären att välja en bra chef. Men det är minst lika viktigt att välja sina kollegor. På Telia Cygate arbetar vi tätt tillsammans och lär oss genom att ställa frågor, utmana varandra och dela vår kunskap. Våra experter är inte bara yrkesskickliga – de är hjälpsamma och ödmjuka också.

Senaste lediga jobben

Cloud Konsult

Växjö, Sweden

Sista ansökning:
1 augusti 2024

Läs mer och ansök

Nätverkskonsult till Telia Cygate

Umeå, Sweden

Sista ansökning:
22 juni 2024

Läs mer och ansök

Säkerhetsarkitekt Pre-sale

Jönköping, Sweden

Sista ansökning:
31 juli 2024

Läs mer och ansök

Nätverkskonsult till Telia Cygate

Borlänge, Sweden

Sista ansökning:
1 augusti 2024

Läs mer och ansök

Telia Cygate arbetsplatsen

Våra värderingar

Dare, Care and Simplify

På Telia Cygate lever vi efter våra värderingar: Dare, Care och Simplify. Oavsett vad du arbetar med uppmuntras du att vara modig, ta egna beslut, vara omtänksam och att förenkla vardagen för dig i ditt arbete samt i slutändan för våra kunder. Allt vi gör, gör vi med hjärta och hjärna.

Snabba kliv

Du utvecklas snabbt när du jobbar tillsammans med dem som är absolut bäst inom sina respektive områden.

Kvar på toppen

Är du bland de bästa på det du gör? Här jobbar du med de mest spännande kunderna och hjälper mindre erfarna kollegor att växa.

Glädje

Vi tar med kompetens och glädje till alla möten. De bästa lösningarna hittar oss när vi är trygga och har roligt tillsammans.

Meningsfullt

Invånare, patienter och kunder räknar med oss på Telia Cygate för en sömlös leverans av produkter och tjänster som får vardagen att fungera.

Berättelser och filmer från dina framtida kollegor

Malin Hanquist Telia Cygate

”Jag har ett stort intresse för teknik, men mitt hjärta klappar också starkt för samhällsfrågor. Därför känns det meningsfullt att exempelvis få vara med och se till att tekniken på ett sjukhus fungerar som den ska.”

Malin, Säljchef

Läs berättelsen
Mikail Tanhan

”Jag är övertygad att ett trevligt samarbete, där kunden känner sig trygg och litar på oss, både leder till bra resultat och till fler och bättre affärer.”

Mikail, Säkerhetskonsult

Se film

”Varje dag på jobbet får jag en chans att utmana mig och lära av de bästa.”

Sebastian, Konsult moln

Läs berättelsen
Telia Cygate inbjudande kultur

Livet på Telia Cygate

En inbjudande kultur där vi blir starkare tillsammans

Telia Cygate vilar på den tunga kompetens som varje medarbetare står för inom varje område. Det som gör hela skillnaden är det personliga engagemang som Telia Cygates medarbetare bidrar med. Drivkraften kommer ur teknikintresset, serviceandan och öppenheten för nya möjligheter. Det har skapat en kultur där vi alla känner att vi bidrar och gör skillnad. Vi tar eget ansvar för att skapa och utvecklas på Telia Cygate. För att du ska lyckas i din roll på Telia Cygate finns även mer formella fördelar kopplade till din anställning.

Tjänstepension

Som anställd får du tjänstepension ITP som är ett komplement till den allmänna pensionen i Sverige.

Föräldrapenning

Utfyllnad av föräldrapenning; När du är föräldraledig kan du under 180 dagar/barn få ett komplement till föräldrapenningen så att du sammanlagt kan komma upp till ca 90% av din lön.

Lunchförmån

Du kan beställa ett betalkort för att erhålla lunchförmån månadsvis. Lunchsubventionen ges för max elva månadsladdningar om året.

Motionspeng

Motionspeng. Du kan få ersättning för utlägg av träningsavgifter. Du kan få sponsring av vissa motionslopp om du även är med i Telia IF. Vi anslutningen till Benify får du mängder av olika typer av ytterligare rabatter och förmåner som du kan utnyttja.

Halvdagar

Lediga halvdagar Du har fyra halvdagar ledigt i anslutning till en helgdag. Det innebär att din arbetsdag förkortas med fyra timmar vid fyra olika tillfällen, det vill säga 16 timmar extra ledighet under ett kalenderår.

Sjukförmån och läkemedelsersättning

Sjukförmåner och läkemedelsersättningar. Du kan få viss ersättning för olika typer av besök inom sjukvården samt subvention för vissa läkemedel.

Samarbetspartners

Mer att upptäcka