Erbjudande

Molnet

Molnlösningar med fötterna på jorden.

Telia Cygate Molnet

Om Telia Cygates molnlösningar

Verksamhetsnytta med fokus på säkerhet

Molnet har många fördelar. Kostnaderna för drift och underhåll minskar, IT kan produceras på ett effektivare sätt och ni får mer tid över till innovation. Men i all hast att ta sig dit är det lätt att fokusera mer på tekniken än vad den faktiskt ska bidra till i vardagen. På Telia Cygate börjar vi i andra änden, i verksamheten med fokus på säkerhet. Med Telia Cygates molntjänster får ni en effektiv och långsiktig helhetsstrategi för hela er IT-infrastruktur.

Se våra erbjudanden

Säkerhet från Telia Cygate

Digitaliseringspartner med fokus på verksamhetsnytta

Fortsätt er digitaliseringsresa till molnet med oss

Vi på Telia Cygate har spenderat de senaste 40 åren med att designa säkra lösningar, inte bara för det egna datacentret, utan även det publika molnet och nätverket som binder dom samman.

Tillsammans med Telia, som är en del av Sveriges totalförsvar, bygger vi svenska molntjänster i säkra svenska datahallar med svensk personal, som kombineras med publika molntjänster och säkerhetstjänster.

En helhetssyn på molnet

Kostnader för drift och underhåll minskar när IT kan produceras på ett effektivare sätt med hjälp av molnet. Med våra molntjänster får ni en effektiv och långsiktig helhetsstrategi för hela er IT-infrastruktur.

Home of experts

Vi har 40 års erfarenhet av att skräddarsy IT. Vi bygger infrastruktur för kreativitet, tillväxt och förändring med spetskompetens inom nät, säkerhet och hybrid IT. Och vi finns på 20 platser i Sverige.

Säkerhet i molnet

Vi kan säkerhet. Ett säkert moln är ett tillstånd som uppnås genom att ta hänsyn till verksamhetens behov, lagkrav kring dataklassificering och lagring, identitetshantering och många andra faktorer.

Vi är en del av Telia

Som del av Telia kan vi leverera traditionell IT, som lokala nätverk och datahallar, i kombination med säkerhet, innovation och molntjänster. Bättre än någon annan.

Erbjudande inom molnet

Molnlösningar med fötterna på jorden

Att hitta den bästa lösningen för er verksamhet är inte enkelt med dagens utbud. Därför hjälper våra erfarna experter er att inventera och bryta ner miljöer och funktioner så att ni kan få de bästa och mest effektiva lösningarna för varje del av er organisations behov. Oavsett om det handlar om ren infrastruktur hos er eller vägar till att utnyttja de globala molnens kapacitet med bibehållen kontroll.

Molnresan

Molntjänster möjliggör modernisering av den egna infrastrukturen, tillgång till nya tjänster och kostnadseffektiva lösningar

Se erbjudandet

Molnsäkerhet

Molnet och modern IT-arkitektur innebär otroliga möjligheter, men kräver nya sätt att se på säkerhet

Se erbjudandet

Suveräna moln

Suveräna moln garanterar att all data stannar inom de geografiska gränser som lagar och regler kräver

Se erbjudandet

Rådgivning

Tillsammans med er kan våra experter och konsulter ta fram långsiktiga och hållbara strategier anpassade efter er verksamhets mål.

Se erbjudandet

Drifttjänster

Vi kan ta ett helhetsansvar för att driva och stödja alla lösningar vi erbjuder.

Se erbjudandet

Lär känna våra medarbetare

Mikail Tanhan

Här får jag chansen att jobba i spännande projekt och att lära av de absolut bästa konsulterna i branschen

Mikail, Säkerhetskonsult

Möt säkerhetskonsulten Mikail

Som konsult inom moln får jag vara med och utveckla smarta lösningar som skapar värde hos spännande kunder i olika branscher

Sebastian, Konsult Moln

Möt Sebastian, konsult inom hybrid IT
Anneli Fredriksson Jung Telia Cygate

På Telia Cygate får man alla fördelar med att jobba i ett stort bolag samtidigt som det är möjligt att driva förändring och snabbt förverkliga nya idéer

Annelie, Projektledare

Möt projektledaren Annelie

Vi finns nära dig på över 20 orter i hela Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss

Kundcase inom Molnet

Blogg inom Molnet