Molnet

Molnsäkerhet

När våra digitala tillgångar allt mer flyttas till molnet måste vi se på säkerhet med nya ögon.

Kontorslandskap Telia Cygate

Vår lösning på en säker molnresa

Molnet och modern IT-arkitektur kräver nya sätt att se på säkerhet

Ett säkert moln är snarare ett tillstånd som uppnås genom att ta hänsyn till verksamhetens behov, lagkrav kring dataklassificering och lagring, identitetshantering och mer. Vi hjälper er hitta en säker, flexibel och långsiktig lösning just för era behov.

Våra erbjudanden

Vi hjälper er göra rätt val

Vi har fler än 350 experter som guidar dig och din verksamhet till de nya tjänsterna. Vi kan identitet, säkerhet och federering.

Vi gör det komplexa enkelt

Vi på Telia Cygate kan hjälpa er strukturera, optimera, välja samt integera olika plattformar och leveransmodeller. Vi erbjuder privata, publika och hybrida lösningar.

Vi ser till att information finns på rätt plats

Vi hjälper er följa regelverk och hålla en hög säkerhet när det gäller var och hur information lagras. Vi har egna tjänster för lagring och backup, men jobbar också med ledande globala molntjänster.

Vi hittar skalbara lösningar som fungerar

Våra erfarna experter guidar er till att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för varje del av organisationens behov oavsett om det är ren infrastuktur eller tjänster i molnet.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

Här är några av de områden och tjänster som vi erbjuder inom molnet. Kontakta oss gärna om du vill höra hur vi kan hjälpa din organisation genomföra en lyckosam och säker molnresa.

Publika moln

Våra publika moln ger er en flexibel, skalbar och kostnadseffektiv miljö som är helt utformad för att svara mot era behov.

Privata moln

Vi erbjuder ett privat moln för server och lagring som garanterar er maximal säkerhet och kraft genom att ni får egen dedikerad hårdvara i våra toppmoderna datacenter.

Hybrida moln

Vi erbjuder hybrida molntjänster som kan kombinera fördelar från privata moln, egna datacenter och/eller ett publikt moln i en skalbar och flexibel lösning.

Suveräna moln

Vi kan erbjuda molntjänster som garanterar att all data stannar inom de geografiska gränser som lagar och regler kräver, eller som kunden önskar.

Infrastruktur som tjänst (IaaS)

IaaS är grunden i alla sorters moln och IT som tjänst-leveranser. Du som slutanvändare eller företag får enkel tillgång till IT-infrastruktur och resurser genom vår GEO-redundanta IaaS-tjänst – Hosted VMware.

Plattform som tjänst (PaaS)

PaaS är tjänster som innefattar operativsystem, programinfrastruktur och annan programvara som ger möjlighet att utveckla, bygga, testa och driftsätta applikationer utan att behöva sätta upp en IT-infrastruktur. Det kan exempelvis göras via vår PaaS-tjänst – Azure Stack Hub.

Mjukvara som tjänst (SaaS)

SaaS är ett sätt att leverera applikationer till användare eller klienter över internet, via en webbläsare eller applikation på klient vare sig det är en PC, Mac eller smartphone. Vi har färdiga plattformar så ni kan leverera er mjukvara som tjänst till användare och kunder.

Rådgivning

Vill du se över din molnstrategi lite mer på djupet så hjälper vi dig välja säkra IT-tjänster oavsett om det gäller nätverk, säkerhet, molndrift eller applikationer.

Konsulttjänster

Vi har hundratals duktiga konsulter på fler än 20 platser i Sverige som är redo att hjälpa er lyckas med er molnresa. Oavsett om det handlar om strategi och rådgivning, integration, design utbildning eller support så har vi rätt kompetens för att göra det komplexa enkelt och hjälpa dig hitta en lösning som levererar affärsnytta på riktigt.

Bred portfölj inom Hybrid-IT & Moln

Tillsammans med våra erbjudanden finns en hel portfölj med olika tjänster. De nationella tjänsterna levereras av Managed Services och vår konsultorganisation utgör en grund i våra erbjudanden. Utöver det har vi också vår starka och flexibla konsultativa organisation som arbetar nära er som kund.

Därför ska du göra din molnresa med Telia Cygate

Vi sätter en strategi som utgår ifrån medarbetarnas och verksamhetens behov

För att garantera att ni får bästa möjliga lösning tar vi hänsyn till alla delar av IT-infrastrukturen både i molnet och lokalt. Med Telia i ryggen kan vi leverera traditionell IT, som lokala nätverk och datahallar, i kombination med säkerhet, innovation och molntjänster. Oavsett om vi tar hand om hela eller delar av er IT-infrastruktur får ni alltid en genomtänkt, hållbar och flexibel molnlösning där alla bitar samverkar effektivt och säkert.

Fördelar med molntjänster från Telia Cygate

Cybersäkerhet

För Telia Cygate är säkerhet grunden för all verksamhet. När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi har ett aktivt säkerhetstänkt i allt vi gör eller föreslår.

Disaster Recovery

Om något händer finns vi där för dig och hjälper dig återställa och hantera situationen så att skadorna minimeras och verksamheten kan fortsätta.

Managerade tjänster

Låt oss hantera allt från implementation, drift, support och säkerhet. Det frigör tid och resurser som kan läggas på er kärnverksamhet.

Rådgivning

Med början i en gemensam analys av behovs- och målbild guidar vi er till att hitta en säker, flexibel och långsiktig lösning som passar era behov.

En del av Telia

Som del av Telia vågar vi säga att vi har mer kompetens och resurser att leverera helhetslösningar inom kommunikation och IT än någon annan.

Våra konsulter

Våra konsulter har spetskompetensen som krävs för att införa, anpassa och underhålla verksamhetsunik infrastruktur – oavsett om den infrastrukturen fysiskt finns hos våra kunder, i våra moln, i publika moln eller i en kombination.

Support

Oavsett problem eller servicenivå vänder ni er till Service Desk där ni får effektiv och personlig service av kvalificerad och engagerad personal. Service Desk når ni via e-post eller vår telefonsupport. Tillgängligheten är hög och ledtiderna korta.

Informationssäkerhet

Vi har processer som säkerställer att organisationer kan sätta och uppnå höga mål för informationssäkerhet.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vi återkopplar så fort vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterat