Erbjudande

Läs om vad Telia Cygate kan hjälpa dig med.

Våra erbjudanden

Erbjudanden för era behov

Vi hjälper er ta nästa steg på digitaliseringsresan

Telia Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss.

Home of experts

Vi har djup teknisk kunskap inom säker IT-infrastruktur. Vi skapar skräddarsydda och långsiktiga helhetslösningar genom att förädla hård- och mjukvara tillsammans med marknadens ledande leverantörer.

Anpassade erbjudanden

Vi arbetar nära dig och skapar anpassade lösningar som fungerar. Vi är certifierade på allra högsta nivå och rekommenderar alltid den lösning som gagnar dig och er verksamhet bäst.

Kombinera erbjudanden

Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets för att hjälpa dig att förverkliga dina idéer.

Vi erbjuder trygghet

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Hitta rätt erbjudande för er

Telia Cygate Molnet

Molnet

Molnlösningar med fötterna på jorden.

Se erbjudandet
Telia Cygate rådgivning

Säkerhet

Skydda det viktigaste du har med rätt säkerhet.

Se erbjudandet
Rulltrappa Telia Cygate

Lokala nät

Ett stabilt nätverk är den viktigaste faktorn för en fungerande IT-miljö.

Se erbjudandet
Arbetsplats Telia Cygate

Arbetsplats

Arbetsplatser som fungerar oavsett tid, plats eller enhet.

Se erbjudandet
Fler tjänster från Telia Cygate

Fler tjänster

Läs om vad mer Telia Cygate kan hjälpa er med.

Se erbjudandet

En del av Telia

En unik kombinerad styrka

Vi är en svensk IT-leverantör som ingår i Telia-koncernen. Detta innebär att våra tjänster och molntjänster levereras på Telia Datanet. Det bästa nätverket plus de bästa konsulterna är en unik kombination som du bara får hos oss. Det ger kvalitet hela vägen.

Om Telia Cygate medarbetare

En helhetssyn på molnet

Kostnader för drift och underhåll minskar när IT kan produceras på ett effektivare sätt med hjälp av molnet. Med våra molntjänster får ni en effektiv och långsiktig helhetsstrategi för hela er IT-infrastruktur.

Home of experts

Vi har 40 års erfarenhet av att skräddarsy IT. Vi bygger infrastruktur för kreativitet, tillväxt och förändring med spetskompetens inom nät, säkerhet och hybrid IT. Och vi finns på 20 platser i Sverige.

Säkerhet i molnet

Vi kan säkerhet. Ett säkert moln är ett tillstånd som uppnås genom att ta hänsyn till verksamhetens behov, lagkrav kring dataklassificering och lagring, identitetshantering och mer.

Vi är en del av Telia

Som del av Telia kan vi leverera traditionell IT, som lokala nätverk och datahallar, i kombination med säkerhet, innovation och molntjänster. Bättre än någon annan.

Samarbetspartners

Fortinet

Vi finns nära dig på över 20 orter i hela Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss