Våra erbjudanden
Fler tjänster

Konsulttjänster

Infrastruktur med fler möjligheter till fler människor på fler ställen.

Konsulttjänster från Telia Cygate

Vi löser det komplexa

Telia Cygate består av över 350 högt certifierade tekniker och konsulter som levererar lösningar, rådgivning och kundservice av högsta klass. Vi gör det komplexa enkelt och hjälper dig med att utifrån rätt lösning leverera affärsnytta på riktigt.

Arbetsplats Telia Cygate

Lösningar som fungerar

Våra erfarna experter guidar er till att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för varje del av organisationens behov oavsett om det handlar om infrastuktur, tjänster i molnet, arbetsplats eller support.

Home of Experts

Vi har 40 års erfarenhet av att skräddarsy IT. Vi bygger infrastruktur för kreativitet, tillväxt och förändring med spetskompetens inom nät, säkerhet och hybrid IT.

Förändringsledning

Våra erfarna medarbetare inom förändringsledning kan vi stötta din organisation för att uppnå ett förändrat arbetssätt som resulterar i en effektiv och modern arbetsplats.

Vi gör det komplexa enkelt

Vi på Telia Cygate kan hjälpa er strukturera, optimera, välja samt integera olika plattformar och leveransmodeller. Vi erbjuder privata, publika och hybrida lösningar.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

Telia Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och inte minst vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Vi är en del av Telia och på Sveriges största nät kan vi erbjuda lokalproducerade och skräddarsydda IT-tjänster med både bredd och spets som uppfyller era verksamhetsbehov.

Installation och design

Ett lyckat IT projekt har nästan alltid föregåtts av goda förberedelser. Vi är systemintegratörer i själ och hjärta och vi är specialister på att skissa på din framtida IT miljö med de nödvändiga och korrekt dimensionerade teknikresurserna.

Strategi och rådgivning

Företag och organisationer efterfrågar lösningar som hjälper dem att jobba smartare, spara mer tid och skapa mer värde för sina kunder. Tillsammans med er kan våra experter och konsulter ta fram långsiktiga och hållbara strategier som möter er verksamhets mål.

Projektledning

Behovet av projektledning ökar med komplexiteten. Vad kostar det i dag att ha ett nätverk som inte fungerar? IT-säkerhet som inte skyddar? Brister i rutiner och dokumentation? Vi besitter idag en bred kompetens att driva stora komplexa projekt.

Service Management

Med en Service Manager från Telia Cygate blir vi er självklara rådgivare. Genom ett nära partnerskap ser vi till att samverkan och kontinuitet mellan er organisation och Telia Cygate fungerar smidigt. Vi hjälper till att utveckla och öka affärsnyttan i er verksamhet.

Integration

Våra tekniska experter levererar lösningar av högsta klass oberoende av leverantör och teknik, de hjälper dig optimera din IT-miljö och förenklar vardagen både för dig och dina kunder.

Service och support

Företagets IT-infrastruktur är idag en central del av verksamheten. Vårt utbud av supporttjänster säkerställer tillgängligheten och stabiliteten i din IT-miljö. Våra supporttekniker och vår service desk är alltid redo att lösa era problem.

Utbildning

Vi höjer dina medarbetares kompetensnivå genom att tillhandahålla avancerade, kundanpassade utbildningar med praktiska laborationer, så att du får maximalt utbyte av dina IT-investeringar.

Lokal närvaro

Vi på Telia Cygate har kontor och konsulter på 20 orter i Sverige. Det innebär att vi finns nära dig för att hjälpa dig förverkliga dina idéer och nå ökad verksamhetsnytta.

Våra arkitekter

Vi hjälper er att implementera nya funktioner i er IT-infrastruktur, för smartare och mervärdeskapande nytta. Våra infrastrukturarkitekter är välutbildade och uppdaterade med den senaste kompetensen. De äger en passion för kunder och brinner för att hjälpa er att utvecklas.

Oberoende rådgivning

Vi samarbetar med de flesta av marknadens ledande teknikleverantörer inom respektive område. Det gör att vi som oberoende rådgivare, utifrån er unika situation och behov, alltid kan rekommendera den mest optimala tekniklösningen för er verksamhet.

Handgest Telia Cygate

Därför ska du vända dig till Telia Cygate

Djup expertis och lång erfarenhet

Vi har djup teknisk kunskap inom säker IT-infrastruktur. Vi skapar skräddarsydda och långsiktiga helhetslösningar genom att förädla hård- och mjukvara tillsammans med marknadens ledande leverantörer. Vi är certifierade på allra högsta nivå och rekommenderar alltid den lösning som gagnar dig och er verksamhet bäst.

Fördelar med Telia Cygates konsulter

Egen support

Vårt utbud av supporttjänster säkerställer tillgängligheten och stabiliteten i din IT-miljö över tid. Det skapar trygghet för verksamheten.

Hög säkerhet

För Telia Cygate är säkerhet grunden för all verksamhet. När du anlitar oss kan du vara trygg med att vi har ett aktivt säkerhetstänkt i allt vi gör eller föreslår.

Customer Experience

Vi har processer för att säkerställa att ni får bästa möjliga affärsnytta i er verksamhet vilket ger er en tydlig och mätbar koppling mellan IT-investeringar och verksamhetsnytta.

Vi kan integration

Våra tekniska experter levererar lösningar av högsta klass oberoende av leverantör och teknik, de hjälper er att optimera er IT-miljö och förenklar vardagen både för er och era kunder.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vi återkopplar så fort vi kan.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterat