Erbjudande

Fler tjänster

Vi löser det komplexa och levererar värde i alla steg.

Telia Cygate fler tjänster

Fler tjänster från Telia Cygate

Med 350 högt certifierade tekniker och konsulter levererar vi lösningar av högsta klass.

Vi gör det komplexa enkelt och hjälper dig med att utifrån rätt lösning leverera affärsnytta på riktigt. Vi arbetar tillsammans med er genom hela livscykeln med arbetssätt och leveransmetoder som utgår från kundförståelse och fokus på er verksamhet och era mål.

Se våra erbjudanden

Erbjudande från Telia Cygate

Ett helhetsgrepp på IT

Vi hjälper er med det som behövs

Telia Cygate har både kompetens och resurser att hjälpa er utveckla er verksamhet med hjälp av smarta och digitala lösningar. Vi har lång erfarenhet, hög kompetens och etablerade processer som säkerställer att alla typer av projekt levererar mot sina mål och får de effekter som var avsedda. Vi erbjuder allt från arkitektur, genomförande och slutligen drift och support. Så att ni kan fokusera på att växa och nå era mål.

Home of Experts

Våra konsulter är högt certifierade och håller sig ständigt uppdaterade med de senaste smarta lösningarna på marknaden. När du anlitar oss får du expertis på riktigt.

Vi släpper inte taget

Med våra lösningar för service och support säkerställer du att allt kommer att fungera som det ska över tid. Låt oss ta hand om drift och övervakning så du kan frigöra resurser till innovation och verksamhetsutveckling.

Beprövade processer

FARAO-metoden är Telia Cygates arbetssätt genom hela livscykeln. Vi arbetar efter en modell som utgår från kundförståelse och fokus på er verksamhet och era mål.

Customer Success

Våra rådgivare, arkitekter och konsulter arbetar med er utifrån era behov och den effekt ni vill uppnå. Oftast ligger fokus på att se på helheten för att maximera nyttan av ny funktionalitet och gjorda investeringar.

Vi erbjuder en bredd av tjänster

Er guide genom hela digitaliseringsresan

Tillsammans med oss får ni stöd i att utveckla verksamheten genom att dra nytta av ny funktionalitet och effektivt hantera er IT-infrastruktur. Vi säkerställer härmed att ni får bästa möjliga affärsnytta i er verksamhet vilket ger er en tydlig och mätbar koppling mellan IT-investeringar och verksamhetsnytta.

Våra erbjudanden

Konsulttjänster

Infrastruktur med fler möjligheter till fler människor på fler ställen.

Se erbjudandet

Support

Service som skapar trygghet för verksamheten.

Se erbjudandet

Customer Experience

Ett arbetssätt där vi tillsammans med kunder arbetar för att optimera livscykeln.

Se erbjudandet

Lär känna våra konsulter

Anneli Fredriksson Jung Telia Cygate

I min roll får jag jobba nära kunder och hjälpa till att lösa problem, och får saker att hända.

Annelie, Projektledare

Möt projektledaren Annelie

Jag får vara med och utveckla smarta lösningar för spännande kunder i olika branscher.

Sebastian, Konsult

Möt Sebastian, konsult inom hybrid IT
Solveig Jagelid Telia Cygate

Som bolag har vi bestämt oss för att göra det som krävs för att ligga i framkant, och det förutsätter att vi tar kompetensutveckling på allvar.

Solveig, Konsultchef

Möt konsultchefen Solveig

Vi finns nära dig på över 20 orter i hela Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss

Kundcase

Blogg om våra erbjudanden