Cybersäkerhet

Cybersäkerhet - en fråga för alla

Även de allvarligaste frågor kan må bra av lite humor. Hör vad våra framtida experter har att säga om datanätverk, säkerhet, digitalisering och nya affärsmodeller.

Barn som talar om cybersäkerhet

Frågor om IT-säkerhet och digitalisering berör hela samhället och måste naturligtvis tas på största allvar. Men ibland tycker vi att det kan vara skönt att släppa garden för några minuter och göra något roligt. I samband med Connected Business 2024 så passade vi därför på att höra vad den uppväxande generationen har för tankar kring cybersäkerhet, digitalisering och framgångsrika affärsstrategier.

Resultatet var överraskande positivt. Det visar sig att dagens barn har en ytterst mogen syn på dessa frågor. Det känns tryggt och vi väntar därför otåligt på att dessa stjärnor ska slutföra sin utbildning så de sedan kan förstärka vårt team av experter. Framtiden ser ljus ut!

"It-säkerhet är lika viktigt som att barn får leka.”

Framtida säkerhetsexpert på Telia Cygate

Vi finns på 20 orter i Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss