Erbjudande

Säkerhet

Skydda det viktigaste du har med rätt säkerhet.

Telia Cygate event cybersäkerhet

Vad säkerhet innebär

Säkerhet finns överallt, i olika former och lager samt inom alla områden

Det ställs idag krav på arbete med Informationssäkerhet i syfte att kravställa skydd av sina tillgångar, IT-säkerhet för ett aktivt skydd av tillgångar och Cybersäkerhet för att försvara tillgångarna från skadliga attacker och intrång. Tillsammans handlar allt om att minimera risker i den digitala världen. För att lyckas behövs ett helhetsperspektiv och att etablera rätt säkerhet för verksamheten.

Se våra erbjudanden

Arbeta på Telia Cygate

Därför behövs cybersäkerhet

Vi alla är potentiella måltavlor för cyberangrepp

I spåren av digitaliseringen gör den mörka sidan sig påmind. Att digitalisera verksamheter skapar förutsättningar för kriminella och cyberhot blir allt mer innovativa. Cyberhot behöver tas på större allvar, behovet av stark samverkan blir alltmer påtaglig. Telia Cygate, tillsammans med Telia och våra samarbetspartners, har kunskap och förmåga som krävs för att möta hoten och ge rätt stöd.

Vi kan säkerhet

På Telia Cygate har vi under många år byggt unik kompetens inom säkerhet som finns med i allt vi gör. Säkerhet är grunden i alla våra erbjudanden och kompetenser.

Heltäckande lösningar

Vi hanterar hela behovskedjan från rådgivning, att bygga in säkerhet från början och hantera den under hela livscykeln, till etablering och förvaltning av tekniska lösningar.

En del av Telia

Tillsammans med Telia kopplar vi upp och digitaliserar Sveriges verksamheter. Vi levererar säkerhet i alla lager från den grundläggande kommunikationen, till integration med tjänster i och utanför molnet, nätverk och arbetsplatser.

Vår gemensamma verklighet

Vi som enskilda medborgare, våra företag och organisationer – och hela vårt samhälle – utsätts för fler och fler hot och brott. I vårt ekosystem bekämpas detta. Vi finns alltid där!

Erbjudande inom Säkerhet

Vi erbjuder en helhet inom säkerhet

Våra erbjudanden tillgodoser hela behovskedjan. Rådgivning inom strategi, informationssäkerhet och riskanalyser. I vårt säkerhetsskyddserbjudande ingår konsultjänster, managerade tjänster, supporttjänster tillsammans med produkter inom hårdvara och mjukvara. Vi arbetar genom hela cyberattackkedjan – förebyggande, upptäckande och med incidenthanterande förmågor, samt med olika typer av stöd för återställande efter en attack.

Våra erbjudanden
Bakgrund

Beställ SSL-certifikat direkt via vår portal

Hanteringen av SSL-certifikat kan vara en utmaning med olika giltighetstider, typer av certifikat eller betalningsrutiner. Hos Telia Cygate får du starkt validerade certifikat med svensk support samt betalning mot faktura.

Beställ

Säkerhetsrådgivning

Våra säkerhetsrådgivare ger er stöd att fatta beslut för att nå rätt nivå av säkerhet.

Se erbjudandet

Säkerhetsskydd

Ett starkt säkerhetsskydd minimerar risken för att er verksamhet drabbas av kostsamma avbrott.

Se erbjudandet

Upptäcka och hantera

SOC, ett digitalt vaktbolag för hela cyberattackkedjan med proaktivitet, upptäckande och incidenthantering.

Se erbjudandet

Återställa och lära

Verksamhetsåterställande aktiviteter med relevant kommunikation samt planering med lärande.

Se erbjudandet

Lär känna våra konsulter

Mikail Tanhan

Jag får chansen att jobba i spännande projekt och att lära av de absolut bästa konsulterna i branschen

Mikail, Säkerhetskonsult

Möt säkerhetskonsulten Mikail
Niklas Lindholm Telia Cygate

Jag älskar att se engagerade människor jobba med saker de tycker är roligt

Niklas, Regionchef

Möt regionchefen Niklas
Anneli Fredriksson Jung Telia Cygate

I min roll får jag jobba nära kunder och hjälpa till att lösa problem, och kan dra nytta av att jag är strukturerad, organiserad och får saker att hända

Annelie, Projektledare

Möt projektledaren Annelie

Vi finns nära dig på över 20 orter i hela Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss

Kundcase inom Cybersäkerhet

Blogg inom Cybersäkerhet