Säkerhet

Fråga den som vet

Säkerhetsexperter sedan 1978

Vad säkerhet innebär

Säkerhet finns överallt, i olika former och lager samt inom alla områden

Det ställs idag krav på arbete med Informationssäkerhet i syfte att kravställa skydd av sina tillgångar, IT-säkerhet för ett aktivt skydd av tillgångar och Cybersäkerhet för att försvara tillgångarna från skadliga attacker och intrång. Tillsammans handlar allt om att minimera risker i den digitala världen. För att lyckas behövs ett helhetsperspektiv och att etablera rätt säkerhet för verksamheten.

Se våra erbjudanden

Erbjudande inom Säkerhet

Vi erbjuder en helhet inom säkerhet

Våra erbjudanden tillgodoser hela behovskedjan. Rådgivning inom strategi, informationssäkerhet och riskanalyser. I vårt säkerhetsskyddserbjudande ingår konsultjänster, managerade tjänster, supporttjänster tillsammans med produkter inom hårdvara och mjukvara. Vi arbetar genom hela cyberattackkedjan – förebyggande, upptäckande och med incidenthanterande förmågor, samt med olika typer av stöd för återställande efter en attack.

Säkerhetsrådgivning

Våra säkerhetsrådgivare ger er stöd att fatta beslut för att nå rätt nivå av säkerhet.

Se erbjudandet

Säkerhetsskydd

Ett starkt säkerhetsskydd minimerar risken för att er verksamhet drabbas av kostsamma avbrott.

Se erbjudandet

Upptäcka och hantera

SOC, ett digitalt vaktbolag för hela cyberattackkedjan med proaktivitet, upptäckande och incidenthantering.

Se erbjudandet

Återställa och lära

Verksamhetsåterställande aktiviteter med relevant kommunikation samt planering med lärande.

Se erbjudandet

Direktkontakt med en säkerhetsexpert

Ställ dina frågor innan säkerhetsincidenten inträffar. Du är välkommen att rådfråga oss om generella säkerhetsfrågor, NIS2 eller vad du skulle kunna få ut av en säkerhetsworkshop. Ingen fråga är för trivial eller avancerad för oss. Du får ett snabbt svar direkt från en av våra säkerhetsexperter.​

Få snabbt svar från en expert!

Därför behövs cybersäkerhet

Vi alla är potentiella måltavlor för cyberangrepp

I spåren av digitaliseringen gör den mörka sidan sig påmind. Att digitalisera verksamheter skapar förutsättningar för kriminella och cyberhot blir allt mer innovativa. Cyberhot behöver tas på större allvar, behovet av stark samverkan blir alltmer påtaglig. Telia Cygate, tillsammans med Telia och våra samarbetspartners, har kunskap och förmåga som krävs för att möta hoten och ge rätt stöd.

Vi kan säkerhet

På Telia Cygate har vi under många år byggt unik kompetens inom säkerhet som finns med i allt vi gör. Säkerhet är grunden i alla våra erbjudanden och kompetenser.

Heltäckande lösningar

Vi hanterar hela behovskedjan från rådgivning, att bygga in säkerhet från början och hantera den under hela livscykeln, till etablering och förvaltning av tekniska lösningar.

En del av Telia

Tillsammans med Telia kopplar vi upp och digitaliserar Sveriges verksamheter. Vi levererar säkerhet i alla lager från den grundläggande kommunikationen, till integration med tjänster i och utanför molnet, nätverk och arbetsplatser.

Vår gemensamma verklighet

Vi som enskilda medborgare, våra företag och organisationer – och hela vårt samhälle – utsätts för fler och fler hot och brott. I vårt ekosystem bekämpas detta. Vi finns alltid där!

Artiklar om cybersäkerhet

Telia Cygate Event

Bli inspirerad, knyt kontakter och få kunskap på våra event

Vi vill gärna träffa dig och dela med oss av den kunskap våra experter och partner besitter. Kom till något av våra event, antingen på plats eller digitalt. Hoppas vi ses!

Läs mer

Möt några av våra experter inom cybersäkerhet.

Jörgen Bergström

Vilka experter finns i vårt SOC och hur arbetar de för kunders säkerhet?

Jörgen Bergström, Teamledare Second Line Support.

Läs om Jörgens arbete med säkerhet

Så löser Sofia kundernas säkerhetsproblem.

Sofia Darell, Säkerhetskonsult

Se filmen med Sofia här
Michael Mothander, Telia Cygate

Som samhällsviktig aktör på marknaden engagerar sig Telia tillsammans med Telia Cygate inom ett flertal områden för att bidra till ett robustare samhälle.

Michael Mothander, strategisk portföljägare.

Läs artikeln här
Grafik i lila

Fråga den som vet

Här kan du ställa din fråga om säkerhet direkt till våra experter. Vi ser till att du får ett svar från någon som vet redan nästa vardag. Att ställa frågor om stora och små saker är ett klokt sätt att ta säkerhetsarbete på allvar.

Skriv den säkerhetsfråga du vill få besvarad av våra experter här.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.