Telia Cygate partners
Nätverk

Fasta nät

Nätverket är den viktigaste faktorn för en fungerande IT-miljö. Nätverket är en strategisk resurs och en plattform för hela verksamheten.

Vikten av ett bra nätverk

Att gå från hårdvara till mjukvara minskar administration och klimatavtryck

I dagens moderna core-nät och datacenter är det med virtualiseringsteknik och kod möjligt att konsolidera trafiken i nätet oavsett typ. Tidigare fysiskt separerade nät blir ett, och kan hanteras sömlöst. Det minskar behovet av fysiska gränssnitt, kablar, adaptrar och switchar. Förutom färre komponenter att hålla reda på underlättar virtualisering och kodbaserade funktioner också automatisering för minskad administration och effektivisering av ledtider. Det ger stora fördelar när det gäller att snabbt kunna svara mot förändrade verksamhetsbehov och bidra till bättre klimatavtryck i form av minskad mängd hårdvara. Det minskar i sin tur behovet av el och kyla.

Våra erbjudanden

Vi hjälper dig göra rätt val

Vi har fler än 350 experter som guidar dig och din verksamhet till rätt lösning. Vi tar ett helhetsansvar från design till implementation.

Vi gör det komplexa enkelt

Vi på Telia Cygate kan hjälpa er strukturera, optimera, välja samt integrera olika plattformar och leveransmodeller. Vi erbjuder privata, publika och hybrida lösningar.

Kundens behov i centrum

Nätverk och säkerhet är något vi på Telia Cygate sysslat med sedan starten 1978, det ligger i vårt DNA. Med vår samlade kunskap och erfarenhet samt kundens behov i centrum hjälper vi våra kunder att koppla upp sig.

Skalbara lösningar som fungerar

Våra erfarna experter guidar våra kunder att hitta de bästa och mest effektiva lösningarna för varje del av organisationens behov även om det gäller produkter, tjänster eller kunskap.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

När det gäller fasta nät kan ni med trygghet vända er till Telia Cygate. Vi ger råd och hjälp att komma igång eller utveckla ert befintliga nät med ökad prestanda. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att säkerställa att det ni gör snabbt omvandlas till verksamhetsnytta.

Nätverkssäkerhet

Med nätverket ska du kunna nå all information och alla applikationer. Var som helst, när som helst och med vad som helst. En smart policyhantering löser vem som får tillgång till vad. Avvägningen mellan tillgång och säkerhet är strategiska frågor.

Rollbaserad åtkomst

Att ha enkel och säker åtkomst till företagets egna nätverk är idag en förutsättning för att de flesta av oss ska kunna göra våra jobb. Samtidigt blir det bara mer och mer viktigt att våra nätverk, system och information är säkra från intrång. Vi hjälper er att effektivt tillgodose dessa till synes motstridiga krav.

Hantering av identiteter i nätverk

Den teknik som används för att fastställa identiteter för användare och enheter i nätverk är ofta komplex och krävande att administrera. Men vi har lösningar som hjälper er att hantera åtkomst, rättigheter, användare och enheter i nätverket.

Stadsnät

Telia Cygate har djup teknisk kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med stora och mindre stadsnät. Vi arbetar efter en genomarbetad och väl beprövad modell för etablering av öppna stadsnät.

Vikten av säkerhet

Nätverkssäkerheten har förmodligen aldrig varit viktigare. Digitaliseringen och vårt sätt att konsumera IT går mot molntjänster, SaaS, sociala nätverk och BYOD. Den tydligaste grunden i all framtida verksamhet kommer att vara säkra och stabila nätverk. Därför måste säkerheten matcha dessa processer och krav. Vi på Telia Cygate hjälper våra kunder att hålla ihop en komplicerad kravbild inom Nät, Säkerhet och Hybrid IT

Home of Experts

Cygate har djup kompetens och lång erfarenhet för alla typer av nätrelaterade frågor i datacenter. Vi har de högsta certifieringarna och håller oss konstant uppdaterade på de marknadsledande leverantörernas produkter och funktioner. Allt för att kunna ta fram de bästa lösningarna för er verksamhet.

Telia Cygate molnsäkerhet

Därför ska du välja oss

Alltid uppkopplad med Telia Cygate

I en allt mer digital värld är tillgången till stabil och effektiv trådlös kommunikation en förutsättning för nästan allt. Inom all IT är nätverket grunden, oavsett om det gäller AI-algoritmer som fattar blixtsnabba beslut i den självkörande bilen eller om det handlar om att skapa förutsättningar för att den nya marknadskampanjen i sociala medier ska bli lyckad. Telia Cygate tillsammans med Telia och våra samarbetspartners, har den kunskap och förmåga som krävs för att hjälpa våra kunder att stå rustade för att alltid vara uppkopplade i en digital värld.

Fördelar med nät från Telia Cygate

Våra konsulter kan nätverk

Våra arkitekter och teknikkonsulter arbetar med er utifrån era behov inom nät, oavsett teknik eller användningsområde, och de har de certifieringar som behövs.

Vi finns nära dig

Telia Cygate har kontor på 20 orter i Sverige. Det är alltid nära till att träffa någon av oss för att få råd om nät.

Vi tar ansvar för helheten

Telia Cygate är en del av Telia vilket betyder att vi har möjlighet att erbjuda helhetslösningar inom kommunikation till våra kunder. Som leverantör kan vi erbjuda allt från globala WAN-länkar till den trådlösa accessen.

Framtidssäkra

För oss är det viktigt att agera flexibelt och effektivt med långsiktighet. Vi drivs av att rekommendera rätt produkter och tjänster för att du som kund ska känna dig trygg med oss under lång tid framöver.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vi återkopplar så fort vi kan.

Relaterat