Partners

Att vara oberoende är en ledstjärna för oss. Du som kund ska känna dig försäkrad om att vi alltid väljer den lösning som är bäst för er oberoende av leverantör. Detta förtroende är en grundsten i vår verksamhet som systemintegratör.

Telia Cygate partners

Telia Cygates strategiska partners

Telia Cygate har strategiska partnerskap med ledande tillverkare inom IT. Vårt gemensamma mål är att leverera marknaden bästa lösningar och tjänster genom att väl etablerat partnerskap, god erfarenhet och djup kompetens. För dig som kund innebär detta att du möter en stark partner med god leveransförmåga och hög kompetens inom våra områden.

Aruba Networks

Aruba, ett Hewlett Packard Enterprise-företag, är en ledande leverantör av nästa generations nätverkslösningar för företag av alla storlekar över hela världen.

Check Point

Telia Cygate inledde, som första svenska systemintegratör, ett samarbete med Check Point redan i mitten av nittiotalet och är idag Check Points största partner i Norden. Check Point är världsledande inom Cybersäkerhet och erbjuder kompromisslöst skydd mot såväl kända som okända hot, minskad komplexitet och en sänkt ägarkostnad för kunder världen över inom moln, nätverk, endpoint, mobil och visibilitet.

Cisco

Cisco är en av Telia Cygates viktigaste strategiska partners och vi har ett nära samarbete där våra konsulter och arkitekter tillsammans erbjuder organisationer och företag IT-lösningar i teknikens framkant men som framförallt förbättrar affärsnyttan.

Hewlett Packard Enterprise

På HPE tror vi inte bara på teknikens kraft, vi tror på människors kraft när tekniken fungerar för dig. Vi tror på att tillämpa nytänkande och idéer för att förbättra hur våra kunder bor och arbetar.

Microsoft

Från flygplatser till mobiltelefoner. Nyskapande teknologi finns överallt och ger oss nya möjligheter till kreativitet och framsteg. Vi ser hur dessa framsteg förändrar vår tillvaro och hjälper oss i vardagen, hur de blir en del av oss själva.

Fortinet partnerFortinet

Fortinet utvecklar och säljer cybersäkerhetslösningar, såsom fysiska brandväggar, antivirusprogram, intrångsförebyggande system och slutpunktssäkerhetskomponenter.

Telia Cygates övriga partners

Bland Telia Cygates övriga partners finns ett stort antal av världsledande programvarutvecklare och säkerhetsföretag.

Alcatel-Lucent Enterprise

Vi levererar kommunikations- och infrastrukturlösningar för att hjälpa kunder, IT-ingenjörer, affärsverksamheter och chefer att ansluta sig i en digital värld.

Ava Security

Ava Security finns för att skapa ett bättre, smartare sätt att leverera säkerhet med ett intelligent förhållningssätt till säkerhet som inkluderar videolösningar.

Citrix

Citrix är ledande inom övergång till den programvarudefinierande arbetsplatsen. Vi förenar virtualisering, mobilitetshantering, nätverks- och SaaS-lösningar för att skapa nya sätt som gör att företag och personer kan arbeta bättre.

Dell EMC

Som medlem av Dell Technologies unika företagsfamilj har Dell EMC en nyckelroll i att tillhandahålla den nödvändiga infrastrukturen för organisationer att bygga sin digitala framtid, transformera IT och skydda sin viktigaste tillgång, information.

Enghouse

Enghouse, den ledande leverantören av lösningar för bättre kundkommunikation, utvecklar och levererar marknadens bredaste utbud av plattformsoberoende kommunikationslösningar.

F5

F5 Networks är den globala ledaren inom Application Delivery Networking (ADN) som hjälper världens största företag och tjänsteleverantörer att inse det fulla värdet av virtualisering, cloud computing samt on-demand IT.

IGEL

Som det ledande operativsystemet för molnarbetsytor ger IGEL organisationer möjlighet att skapa enkla, smarta och säkra arbetsplatser.

Infinera

Infinera är en global leverantör av innovativa nätverkslösningar som gör det möjligt för företag, myndigheter och operatörer att skala bandbredd, påskynda tjänsteinnovation.

Infoblox

Infoblox leder vägen till nästa nivås DDI med sina Secure Cloud-Managed Network Services.

Jabra

Vi gör att livet låter bättre. På jobbet kan vi hjälpa dig att bli mer produktiv, kommunicera och samarbeta bättre. Utanför arbetsplatsen inspirerar vi idrottare, gamla och unga, att göra sitt bästa. Jabra är en stolt del av GN-gruppen, ett banbrytande bolag inom ljud.

Juniper

På Juniper Networks tror vi att nätverket är det enskilt största verktyget för kunskap, förståelse och mänskliga framsteg som världen någonsin har känt.

Lenovo

Vi på Lenovo strävar efter att förändra våra kunders upplevelse genom teknik. Hur människa och dator interagerar med världen runt omkring oss. Vi kallar detta ”intelligent transformation”. Vi höjer ribban för vad som är möjligt med teknik med hjälp av AI.

LogPoint

LogPoint har åtagit sig att skapa den bästa SIEM i världen. Vi gör det möjligt för organisationer att omvandla data till handlingsbar intelligens.

Netapp

Vårt uppdrag har alltid varit att hjälpa våra kunder att uppnå det som är viktigast för dem.

Nokia

En global teknikledare i centrum av vår uppkopplade värld. Nokias lösningar drivs av forskningen och innovationen som kommer från Nokia Bell Labs.

Pointsharp

Pointsharp gör det möjligt för organisationer att säkra data och komma åt dem på ett användarvänligt sätt. Gör tillgängligt och enkelt med en smart inloggningsapp, push-meddelanden och BYOD-stöd.

PrimeKey

PrimeKey är ett av världens ledande företag inom PKI och digitala signeringslösningar. Våra produkter EJBCA och SignServer ger företag, organisationer och myndigheter runt om i världen möjlighet att implementera ett högkvalitativt och flexibelt PKI system.

RSA

RSAs Intelligence Driven Security-lösningar hjälper organisationer att minska riskerna med att verka i en digital värld.

Samsung

Samsung Electronics uppfinner ständigt framtiden. Företaget utforskar det okända för att upptäcka teknologier som hjälper människor över hela världen att leva ett lyckligare och hälsosammare liv.

Sennheiser

Oavsett om det är ett repetition eller ett liveframträdande, på en klubbscen eller för en gudstjänst: Dra nytta av det välkända Sennheiser-ljudet och solida professionella trådlösa UHF-tillförlitligheten packad i ett bekvämt och robust system.

Symantec

Symantec är ett företag som utvecklar säkerhetsprodukter för företag och erbjuder integrerat cyberförsvar, hot- och informationsskydd, slutpunkts- och e-postsäkerhet, samt säkerhetsprodukter och tjänster för webb, nätverk och en rad molnapplikationer.

 

Teleopti

Teleopti WFM är en Workforce Management-lösning i världsklass som omfattar allt du behöver för att optimera bemanningen och kundservicen i hela ditt företag.

Thales

IT-lösningar från flyg, rymd, försvar till säkerhet och transport, Thales hjälper sina kunder att skapa en säkrare värld genom att ge dem de IT- verktyg de behöver.

Tipping Point

Tipping Point är ett kraftfullt nätverk av förstklassiga, kreativa talanger, teknikplattformar och affärsstrateger som fokuserar på att hjälpa våra partners att vinna.

VCE

VCE står för nästa generation av IT-lösningar som fokuserar på nästa generations datacenter och framtid för cloud computing. VCE påskyndar införandet av konvergerad infrastruktur och molnbaserade datormodeller som dramatiskt minskar IT-kostnaderna.

Waystream

Waystream säljer och utvecklar avancerad digital infrastruktur, såsom switchar och routrar, av högsta kvalitet. Med deras produkter och expertis är det möjligt för oss att tillsammans erbjuda tillförlitliga och användarvänliga nätverkstjänster med hög funktionalitet.

VMware

VMware är ett ledande företag inom utveckling och anpassning av molninfrastruktur, affärsmobilitet och virtualiseringsprogramvara.

Mer att upptäcka