Nätverk

Nätverkstjänster

Vi säkerställer att era nätverkstjänster fungerar som de ska.

Om nätverkstjänster från Telia Cygate

Med nätverkstjänster från Telia Cygate kan ni fokusera på er verksamhet utan att oroa er för uppkopplingen

Oavsett varifrån ni jobbar kan hela organisationen snabbt och säkert komma åt det som behövs för ett effektivt arbete. Med en stabil och kraftfull uppkoppling tillgodoses era behov utan hackande ljud och bild, fördröjningar eller program som inte svarar. Att samla sina tjänster hos Telia och Telia Cygate innebär också en bättre och mer effektiv support om något problem skulle uppstå. I stället för att kontakta flera leverantörer kan ni få hjälp av en och samma person hos oss.

Våra erbjudanden

NOC

Telia Cygate Network Operations Center är bemannat dygnet runt alla dagar i veckan för att ta hand om våra kunder .

Professionell kundtjänst

Vår kundtjänst har tillgång till hela Telia Cygates serviceorganisation och svarar inom fem minuter.

Beredskap

För våra kunder som vill känna extra trygghet i sin nätverksmiljö har vi regionala beredskapsteam som kan ge lokalt stöd ute i landet.

Servicenivåer

Olika kunder har olika behov och därför har vi ett brett utbud av olika servicenivåer på våra tjänster, så du som kund kan få den hjälp du behöver när du behöver den som bäst.

Våra tjänster

Det här kan vi hjälpa er med

Oavsett vilka behov av nätverkstjänster som ni har kan ni med trygghet vända er till Telia Cygate för att få råd och hjälp att komma igång eller utveckla ert befintliga nätverk. Vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att säkerställa att det ni gör snabbt omvandlas till verksamhetsnytta.

WiFi

Vi erbjuder olika typer av tjänster inom trådlösa nät. Vi anpassar tjänsten efter våra kunders funktionella krav.

LAN

Ingen lösning är för liten eller för stor. Oavsett om vi levererar accessnät som tjänst till ett lokalt företag eller en internationell koncern strävar vi alltid efter att leva upp till kundens förväntningar.

Hantering av IP-adresser

IPAM eller hantering av IP-adresser kan vara svårt och utmanade i stora komplexa nät. Vi har system och tjänster som hjälper dig att hantera det.

Nätsäkerhet

Nät och säkerhet går hand i hand. Vi kan erbjuda er ett brett utbud av kompletta tjänster där vi tar ansvar för helheten.

Lösningar med aktuell teknik

Telia Cygates moderna LAN och Wifi-lösningar som tjänst erbjuder den senaste tekniken och är designade och övervakade av våra experter för att ge en nätupplevelse som är så bra att den inte märks. Våra molnmanagerade tjänster är centralt hanterade, lätta att utöka och ändra och ger er dessutom insikter kring användning, uppkopplade enheter och näthälsa.

Molnet eller fast förankrat

Telia Cygate har nätverkstjänster för alla organisationer. Vi kan bygga helt kundanpassade lösningar eller erbjuda standardiserade tjänster. Med en tjänst hanterad i molnet finns möjligheter att göra snabba ändringar och få en god överblick. Föredrar man en mer jordnära tjänst där all data stannar hemma är det också något vi kan erbjuda. Oavsett vad ni väljer ser vi till att uppkoppling och nätverk fungerar när ni behöver det.

Telia Cygate molnsäkerhet

Därför ska du välja oss för fastighets-IT

Fastighets-IT är en unik tjänst som riktar sig till dig som fastighetsägare.

På Telia och Telia Cygate har vi lång erfarenhet att jobba med olika vertikaler. Fastighetsbranschen är en vertikal där vi levererat tjänster till bostäder sedan 90-talet i form av bredband, TV och telefoni. I takt med digitaliseringen inom fastighetsautomation och IoT har vi nu utvecklat anpassade och säkra nättjänster som riktar sig till fastighetsägare. Vi levererar tjänsterna via fiber i Telias nät och kallar vårt erbjudande kort och gott för Fastighets IT.

Fördelar med nät från Telia Cygate

Verksamhetsförståelse

Med Telia Cygate och Telia får du en partner som förstår helheten. Från traditionell IT till digitalisering.

Omvärldsbevakning

Genom att vi regelbundet analyserar vad som händer runt omkring oss bygger vi och anpassar våra tjänster efter kundernas behov och den tekniska utvecklingen.

Managerade tjänster

Låt oss hantera allt från implementation, drift, support och säkerhet. Det frigör tid och resurser som kan läggas på er kärnverksamhet.

En del av Telia

Som en del av Telia vågar vi säga att vi har mer kompetens och resurser att leverera helhetslösningar inom kommunikation och IT än någon annan.

Kontakta oss

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer

Vi återkopplar så fort vi kan.

Relaterat