Medarbetarporträtt

Möt Annelie

Annelie Fredriksson Jung jobbar som projektledare i Region mellan.

Meningsfullt att bidra till viktiga samhällsfunktioner

Annelie Fredriksson Jung började sin jobbresa som tekniker på Telia. 2015 tog hon klivet över till Telia Cygate och jobbar idag som projektledare i Region mellan. Ett jobb som hon beskriver som en perfekt matchning med hennes intressen och personliga egenskaper.

Anneli Fredriksson Jung Telia Cygate
På Telia Cygate får man alla fördelar med att jobba i ett stort bolag samtidigt som det är möjligt att driva förändring och snabbt förverkliga nya idéer.

Annelie Fredriksson Jung

Projektledare

I min roll får jag jobba nära kunder och hjälpa till att lösa problem, och jag kan dra nytta av att jag är strukturerad, organiserad och får saker att hända. I projektledarrollen finns allt jag gillar i ett paket.

Samhällsnytta är meningsfullt

Till vardags håller Annelie ihop de olika delarna i de kundprojekt hon arbetar i, oavsett om det handlar om produktleverans, implementation av en tjänst eller migrering. Hon håller alla intressenter i projektet uppdaterade och ser till att projektet rör sig i rätt riktning. Bland Telia Cygates kunder finns kommuner, myndigheter och samhällsviktiga företag och Annelie slås ofta av att det jobbet hon och kollegorna gör får en påverkan på människors vardag.

För mig är det viktigt att vara med och bidra till någonting som känns meningsfullt. Jag känner mig stolt över att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor som alltid strävar efter att leverera kvalitet.

Hjälpsamhet är en del av kulturen

Annelie upplever att det finns en stor vilja bland kollegorna att ställa upp för varandra. Och även om man pratar med en expert som är ledande i världen på sitt område behöver man inte vara orolig över att ställa dumma frågor. Hon menar att viljan att hjälpa till, så att det blir så bra som möjligt för kunden, är något som starkt präglar Telia Cygates kultur.

Jag är tacksam över att ha en arbetsplats som jag känner glädje och stolthet över att tillhöra. Jobbet är spännande, men kulturen är världsklass, och vi har roligt tillsammans.

Passionerad hemmabagare som gillar äventyr

Utanför jobbet har Annelie varit fotbollstränare i olika pojklag i drygt 20 år och varit aktiv i den lokala idrottsföreningen. Hon är också en passionerad hemmabagare och gillar äventyr, resor och vandringar.

Jag är ofta och gärna uppe sent på kvällarna för att baka vackra tårtor och cupcakes.

Annelie jobbar på Telia Cygates kontor i Jönköping.

Fler medarbetare