Nyhet

Guldmyra för innovation

Fredagen den 3:e februari var det dags för årets stora HP- och HPE (Hewlett Packard Enterprise)-partnerfest. Lite extra festligt blev det i år i Stockholms stadshus, när galan dessutom firade 20 årsjubileum.

Guldmyran för innovation, Telia Cygate

Telia Cygate tilldelades en Guldmyra för tredje året i rad – denna gång för innovationsarbetet kring HPEs molnplattform Greenlake 3.0.

– Tack till vännerna på HPE och Aruba för en magisk kväll i Blå Hallen på Stockholms Stadshus i fredags. Så roligt att få vara med på Guldmyrans 20-årsjubileum och extra kul förstås att vi för tredje året i rad fick med oss en av de eftertraktade Guldmyrorna hem – denna gång för Innovation och Greenlake 3.0, säger Fredrik Sidmar, VD för Telia Cygate.

Nomineringstexten för Telia Cygate lyder:

”Att vara innovativ är mer än att bara hitta nya lösningar. Det krävs mod att genomföra dem. Telia Cygate var vår första partner att implementera Greenlake till publika sektorn. Man vågade satsa och gav kunden därmed större möjlighet att driva innovation när nya Greenlake implementerades för första gången i Sverige. Telia Cygate visar vägen mot framtiden.”

Telia Cygate nämns även i medias rapportering om Guldmyran – Se här

Guldmyran hyllar Sveriges bästa IT-projekt. 2003 instiftades Guldmyran av HP & Hewlett Packard Enterprise, ett pris som sedan dess delats ut årligen i syfte att uppmärksamma våra partners och de banbrytande IT-projekt som de genomför.

Om Guldmyran

www.guldmyran.se

Nu behöver du inte längre äga utrustningen från HPE! HPE kan tillhandahålla alla produkter och tjänster ”as-a-Service”. HPE gör om din IT till en privat molntjänst med HPE GreenLake 3.0. Molnet är inte en destination, utan en upplevelse.

Om Greenlake 3.0

www.hpe.com

Relaterade nyheter