Effektiv och säker infrastruktur

Telia blir partner i Broadcoms partnerprogram för VMware Cloud Foundation (VCF)

Telia - som Telia Cygate är en del av – har nu blivit VMware Cloud Service Provider (VCSP) Pinnacle tier partner i Broadcom Advantage Partner Program för Norden och Baltikum.

Bild på kontorsbyggnad

Telia – som Telia Cygate är en del av – har nu blivit VMware Cloud Service Provider (VCSP) Pinnacle tier partner i Broadcom Advantage Partner Program för Norden och Baltikum.

Privata och suveräna molntjänster

Syftet med partnerskapet är att hjälpa företagskunder att komma i gång och använda VMware Cloud Foundation (VCF) som privat molninfrastruktur. Telia Cygate kan därmed leverera privata molntjänster baserat på VMware Cloud Foundation, inklusive suveräna molntjänster.

Hanterar de mest utmanande behoven

Pinnacle är den högsta nivån i Broadcom Advantage Partner program och inkluderar Broadcoms mest strategiska partner. Att vara Pinnacle-partner innebär att man har djup teknisk kunskap och kompetens samt stor förmåga att möta kundernas mest utmanade behov. Du kan läsa mer om nyheten här.

Jens Johansson, Telia Cygate
"Vi stärker vår portfölj ytterligare genom vårt partnerskap. Vi står bättre rustade att använda marknadsledande teknik för att hjälpa kunder effektivisera sin infrastruktur och molnresa, oavsett om det handlar om privata, publika eller hybrida molnlösningar.”

Jens Johansson

Tactical Portfolio Manager