Det kraftfulla IT-företaget med lokal närvaro

Vi på Telia Cygate har varit nördigast i IT-branschen sedan 1978. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik hjälper vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Vi finns i 5 regioner i Sverige. På bilden Linköping där vi har ett av våra 20 lokalkontor.

Linköping i gryning

Säkerhet i fokus

Fråga den som vet

Hur får du ledningen att prioritera säkerhetsarbete? Följ vår artikelserie med säkerhet i fokus. Här publiceras löpande artiklar som behandlar alla aspekter av ett löpande säkerhetsarbete.

Läs mer

Nyheter

Därför ska du välja Telia Cygate

Vi har unik kompetens och styrka inom IT

Telia Cygate har länge varit kända som IT-partnern med nätverk och säkerhet i sitt DNA. Det ger oss en stabil grund att stå på och låter oss hjälpa våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det.

Bakgrund

Beställ SSL/SLT-certifikat direkt

Hanteringen av SSL/SLT-certifikat kan vara en utmaning med olika giltighetstider, typer av certifikat eller betalningsrutiner. Hos Telia Cygate får du starkt validerade certifikat med svensk support samt betalning mot faktura.

Beställ

Våra erbjudanden

Telia-samarbetet

Vi på Telia Cygate är Telias spjutspets inom lokala nät, säkerhet och moln och tar med både kompetens och glädje till alla möten.

Lokal närvaro

Med 650 medarbetare på 20 orter i Sverige kan vi hjälpa er med digitaliseringsresan i ett nära och bra samarbete, oavsett var ni finns någonstans.

Unik kompetens

Våra 350 högt certifierade tekniker och konsulter kan leverera lösningar, rådgivning och kundservice av högsta klass. Vi gör det komplexa enkelt och hjälper dig välja lösningar som levererar affärsnytta på riktigt.

Vi ser helheten

Vi arbetar nära dig och skapar lösningar åt allt från banker, detaljhandelsföretag, kommuner, landsting, media, statliga bolag och myndigheter.

Våra erbjudanden

Telia Cygate skapar en IT-miljö som förverkligar din verksamhets drömmar och mål

Vi är verksamma inom de flesta affärsområden. Digitaliseringen skapar nya möjligheter, men även många utmaningar inom offentlig sektor och näringslivet. Vi hjälper er lösa utmaningarna och få ökat värde av era investeringar i IT.

Se erbjudanden

Telia Cygate molnet

Molnet

Molnlösningar med fötterna på jorden.

Se erbjudandet
Telia Cygate säkerhet

Säkerhet

Skydda det viktigaste du har med rätt säkerhet.

Se erbjudandet
Rulltrappa Telia Cygate

Lokala nät

Ett stabilt nätverk är den viktigaste faktorn för en fungerande IT-miljö.

Se erbjudandet
Telia Cygate Ramavtal

Arbetsplats

Arbetsplatser som fungerar oavsett tid, plats eller enhet.

Se erbjudandet
Fler tjänster från Telia Cygate

Fler tjänster

Läs om vad mer Telia Cygate kan hjälpa er med.

Se erbjudandet

Kunder berättar

Samarbetspartners

Fortinet

Vi finns nära dig på över 20 orter i hela Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss

Läs vår blogg