Sisco DNA Telia Cygate
Drift

Nu säger vi farväl till Cisco Prime och välkomnar DNA Center

Välkommen till next generation network management tool. Nu är det dags att säga farväl till Cisco Prime som släpptes 2011. Cisco Prime har hjälpt kunder att hantera deras nätverk i över ett årtionde.

Cisco DNA center är Next Generation plattformen för network management och höjer ribban med nya funktioner. Cisco DNA Center tillhandahåller ett komplett utbud av visibilitet och övervakningsmöjligheter. Komplett med Discovery, hierarchy, topology och en omfattande rapporteringsmotor. Dessutom tillhandahåller Cisco DNA Center en omfattande samling av 360-vyer som erbjuder insiktsfulla perspektiv på övergripande network health, device health, user health och application health.

Prime infrastructure EoL Dates
Cisco DNA Center

AI/ML-analysplattform

Cisco DNA Center utnyttjar Ciscos branschledande AI network analytics engine, som sammanför machine learning, clustering, machine reasoning, visual analytics och decennier av Ciscos kunnande. Detta resulterar i förmågan att leverera Dynamic Baselining, Personalized Anomaly Detection, Trends, Insights, Comparative Analytics och Predictive Analytics. Vilket skapar ett oöverträffat verktyg.

Automations och orkestreringsmotor

Cisco DNA Center ger många automationsarbetsflöden från enhetsuppgraderingar till device upgrades to configuration compliance, automated device onboarding, och troubleshooting.

Software Defined Network (SDN)

Cisco DNA Center gör det möjligt för kunder att distribuera Software Defined Access (SDA) med en fabric-based solution som möjliggör en komplett zero trust-model med macro or micro-segmentation och eliminerar många Layer2-begränsningar och beroenden som ofta ses i äldre nätverk.

Endpoint identification engine

Cisco DNA Center tillhandahåller avancerade funktioner för att identifiera och profilera endpoints i nätverket, vilket ger next generation endpoint visibility med AI-driven analys och network-driven deep packet inspection.

Sisco DNA center
Software-defined network controller

Migreringsalternativ

Prime Infrastructurekunder har två migreringsvägar:

  • Kundhanterad lösning med Cisco DNA Center
  • Cloud SaaS-hanterad lösning med Cisco Meraki Dashboard
Sisco Cloud
Sisco DNA Center och Sisco Meraki

För Prime Infrastructure-kunder som inte har migrerat till Cisco DNA Center är det nu dags att börja migreringen till den nya plattformen. Cisco erbjuder möjligheten att köra Cisco DNA Center i tre formfaktorer:

  • Physical Appliance
  • Virtual Appliance hosted on AWS public cloud
  • Virtual Appliance hosted on a private cloud using VMware/ESXi

Mer information finns på Cisco DNA Center

Är du redo att diskutera migreringen av Cisco Prime till Cisco DNA Center kan du kontakta oss på Telia Cygate.

Johan Lundborg, Telia Cygate

Johan Lundborg

Sales Specialist, johan.lundborg@cygate.se, 076-762 60 24

Solveig Jaglid, Telia Cygate

Solveig Jagelid

Hybrid IT Manager, solveig.jagelid@cygate.se, 072-509 84 90

Vi finns på 20 orter i Sverige

Telia Cygate har kontor och framförallt kompetenta och engagerade medarbetare på över 20 orter i hela Sverige. Vi vill finnas nära er, våra kunder, och förstå er verksamhet och era kunder.

Kontakta oss