Nyhet

Engagemang i fokus med nya certifieringar och MVP-utmärkelser

Home of Experts

Bakgrund

Under de tolv senaste månaderna har Cygate och Telia-koncernen tilldelats över 300 nya certifieringar hos Microsoft. Och tempot har inte slagits av. Bara under 2022 har 50 nya säkrats. Utöver detta har ytterligare tre medarbetare tilldelats Microsofts prestigefyllda utmärkelse Most Valuable Professional. Totalt kan nu fyra specialister inom Telia i Sverige titulera sig Microsoft MVP. I år har Nicklas Ahlberg (Cygate), Tobias Almén (Cygate) och Pierre Thor (Common Products & Services) tilldelats Microsofts prestigefyllda utmärkelse Most Valuable Professional.


När Telia Cygate och Telia-koncernen startar 2022 gör man det men en mängd nya certifieringar. Av de över 300 certifieringar kommer drygt hälften från den svenska delen av organisationen. Vilket inte bara vittnar om en bred upparbetad kompetens utan också gör dem till en ännu bättre partner till sina kunder. Utöver detta har man uppnått 16 stycken guldpartnerstatus med Microsoft.

Vi är såklart stolta över så pass många nya certifieringar men samtidigt nöjer vi oss inte. Vi arbetar vidare för att fördjupa vår kompetens än mer och på så sätt kunna hjälpa våra kunder inom nät, säkerhet, hybrid IT och den digitala arbetsplatsen. I grunden handlar det om ett stort engagemang som genomsyrar såväl Telia Cygate som hela Telia-koncernen

Fredrik Sidmar

VD på Telia Cygate

Utmärkelsegivande engagemang

I början på året tilldelades Nicklas Ahlberg och Tobias Almén Microsofts prestigefyllda utmärkelse Most Valuable Professional. Sedan tidigare har även Simon Binder titeln MVP. En utmärkelse som tilldelas de som engagerat sig i communityt på ett extraordinärt sätt. Utmärkelsen är inom kategorin Enterprise Mobility och de både ansluter nu till en unik skara om cirka 80 personer globalt som fått samma utmärkelse i subkategorin. För Nicklas Ahlberg var det via att hjälpa och guida i Microsoft-forum som sedan ledde honom att starta sin blogg där han fortsätta att utveckla sina idéer och verktyg.

 

Personligen blir man ju väldigt glad över en utmärkelse som denna. Engagemanget och tiden man lagt för att hjälpa och guida communityt har inte bara betalt tillbaka sig i from av denna utmärkelse utan också i att jag själv lärt mig mycket längs vägen. Jag tror att detta också visar på vilket engagemang vi inom koncernen har.

Nicklas Ahlberg

Senior System Engineer på Telia Cygate

Microsoft Most Valuable Professional ger erkännande för exceptionellt ledarskap inom communityt och är ett sätt för Microsoft att visa uppskattning och hylla de personer som gör utmärkande bidrag till communityt.

Relaterade nyheter