Medarbetarporträtt

Per Callenholm Ljung

Arbetar som software and lifecycle advisor för ett av sälj- och leveransteamen på Telia Cygate.

Du jobbar som software and lifecycle advisor, vad är roligast i din roll i dag?

Det finns mycket som är roligt och spännande i min vardag. Jag har förmånen att vara involverad i många affärer och leveranser mot flertalet av våra kunder inom den region jag jobbar. Ska jag sätta fingret på något specifik så måste jag säga att arbetet med att hjälpa våra kunder att ta kloka och genomtänka beslut som berör deras IT-investeringar, är det roligaste. Att tillsammans med kund genomlysa förutsättningar och behov samt knyta detta till tydliga verksamhetsmål innan du trycker på beställarknappen, det är ett enormt spännande arbete. Sen givetvis att följa upp att kunden når de mål som vi kommit överens om.

Skulle du rekommendera Telia Cygate till andra?

Telia Cygate är i grunden ett kompetensbolag, du som anställd har alltid erfarna kollegor som stöttar dig i din vardag. Du har alla chanser att fortbilda och utveckla dina kunskaper och ta nästa steg. Till stora delar är det du själv som sätter målbilden och kommer alltid få stöttning från Telia Cygate. Jag tycker också vår möjlighet till flexibelt arbete/arbetsplats är en höjdare. Du har ditt lokala kontor, möjlighet att jobba hemifrån och sist men absolut inte minst – arbete hos våra kunder på plats hos dem.

Sen att vi levererar IT-lösningar som ligger i absolut framkant är otroligt spännande. Telia och Telia Cygate driver Sveriges och Nordens digitalisering framåt.

Per Ljung, Telia Cygate
Telia Cygate är i grunden ett kompetensbolag, du som anställd har alltid erfarna kollegor som stöttar dig i din vardag. Du har alla chanser att fortbilda och utveckla dina kunskaper och ta nästa steg. Till stora delar är det du själv som sätter målbilden och kommer alltid få stöttning från Telia Cygate.

Per Callenholm Ljung

Software and lifecycle advisor

Vilken är din favoritsport?

Fotboll har sedan jag var liten alltid haft en speciell plats inom mig, men de sista året har innebandy tagit över som min absoluta favoritsport. Den fart och intensitet som innebandy bjuder på är det få sporten som kan matcha. Det är även en bra sport då vilja och motivation slår klass många gånger. Jag tillhör den första kategorin.

Fler medarbetare