Event

Välkommen till Telia Cygate Tech Days 2024

Välkommen till Telia Cygate Tech Days, Home of Experts: ett event av experter för experter som vill utvecklas och skapa verksamhetsnytta.

Plats

Rosenborgsgatan 20, 169 74, Solna
Se adress på Google Maps

När

10 april, 2024 kl 10:00 - 11 april, 2024 kl 14:00

Telia Cygate Techdays 2023Skippa visionen och implementera funktionen!

Vision är ett måste för en fungerande och värdeskapande IT-infrastruktur, men allt för ofta fastnar vi i planering, vision och strategi – istället för att ta tag i det som faktiskt behöver göras. Under Telia Cygate Tech Days kommer du i år att få ta del av sessioner och labbar, som du direkt kan omsätta till verklighet i er egen infrastruktur. Ni kommer få konkreta steg-för-steg instruktioner, en tydlig förklaring till varför en lösning skapar värde för er och vad som krävs för att realisera det på under 2 timmar! Så, vill ni delta på en konferens där teknik och funktion står högst på agendan, anmäl er redan idag!

Det blir två innehållsrika och kunskapsintensiva dagar där våra experter och våra strategiska partners ger dig tips, råd och lärdomar. Vi lovar inspiration, energi och nya insikter för att du ska komma vidare i era utmaningar.

Vi tillbringar dagarna på The Winery Hotel i Solna i en härlig och stimulerande miljö. Du möter dina kontakter på Telia Cygate och några av våra viktigaste partners.

Datum, tid och plats

Vi startar på onsdagen den 10 april kl 10.00 och avslutar på torsdagen den 11 april kl 14.30. Välkommen från kl 09.00 på en kopp kaffe och smörgås.

Kostnad och boende

Vi bor på The Winery Hotel, Rosenborgsgatan 20 i Solna
Kostnaden för Tech Days är 4.900:- SEK exklusive moms som faktureras efter eventet. Boende, aktiviteter, labbpass, föreläsningar och alla måltider ingår i deltagaravgiften.

För vem

Telia Cygate Tech Days vänder sig till dig som arbetar med teknik, drift och arkitektur.

Ur programmet:

Capture the flag – med fokus på att tänka säkerhet
Under det här passet får deltagarna lära sig hur en attack ser ut och vilka typer av komponenter samt verktyg  som man behöver använda för att komma i land med en lyckad attack.
Deltagarna får hacka sig in på 3 olika maskiner med olika tekniker.

Zero Touch Provisioning – driftsätt nätinfrastruktur under kafferasten!
Hur lång tid efter leverans står era enheter i drift? Ofta tar det längre tid än det behöver för att rätt resurser måste finnas tillgängliga. Tänk om processen kunde automatiseras så att enheterna kan gå i drift minuter efter att de anlänt. Tänk om leverans- och acceptanstester körs automatiskt för att se till att utrustningen är korrekt konfigurerade och säkrade enligt era kriterier. Tänk om vi kunde ha ett system för alla leverantörer.
En genomgång och hands-on labb i hur man kan sätta upp dessa processer för att snabbt, effektivt och säkert provisionera nätinfrastruktur.

!CloudChaos – säkra och effektiva moln
I det här passet får du lära dig hur du undviker kaos i molnet och säkerställer en hög säkerhetsnivå – utan att dra ner på utvecklingstakten. Du kommer få praktiska tips på hur kan kan hitta tidstjuvar och få tillbaka tid. Hur din organisation går från 70 % drift och 30 % utveckling till det motsatta och hur ni säkrar upp er Microsoft Azure infrastruktur. Till sist kommer ni även få en bättre förståelse och checklista för vad ni behöver förbereda innan ni kör igång med AI-initiativ.

En inblick i ett SOC – tekniken, processerna och människorna
Det är ett av de mest använda orden inom cybersäkerhet just nu, och något som idag nästan är lika självklart som backuper och multi-faktor autentisering, även för mindre organisationer. I den här sessionen kommer du får insikt i vad ett Security Operations Center är och vilken nytta det kan få med rätt teknik, processer och människor.

Du kommer få ett antal konkreta tips på hur ni snabbt kan säkerställa spårbarhet och visibilitet i er IT- eller OT-miljö. Något som både skapar en högre motståndskraft direkt. Utöver skapas också förutsättningarna för att etablera en intern SOC eller upphandla en extern, vi delar självklart med oss av våra egna lärdomar från båda scenarios.

Maximera säkerheten med genomtänkt nätverkssegmentering!
Svenska organisationer är erkänt skickliga när det gäller att implementera nätverksautentisiering via 802.1x för både trådlösa och trådbundna nätverk. Trots detta har många verksamheter tvekat att ta nästa steg – nätverkssegmentering. Denna kritiska process är avgörande för att upprätthålla digital hygien och skydda mot såväl externa som interna säkerhetshot. Nu, med NIS2-direktivet som en drivande kraft, har frågan om effektiv segmentering blivit en prioritet som inte kan ignoreras.

Under vårt pass kommer vi att belysa vår vision av Zero Trust Networking och hur våra teknologier effektivt kan stärka er organisations nätverkssäkerhet. Vår erfarenhet är djupgående; vi har länge varit pionjärer inom detta område och fortsätter att ligga i framkant genom ständig innovation, smart integration och tillämpning av AI. Med Ciscos lösningar kan ni uppnå era säkerhetsmål på ett smidigt, kostnadseffektivt sätt samtidigt som ni möter kraven i NIS2 och andra säkerhetsramverk.

Vi ser fram emot att välkomna er till ett pass fyllt med insikter och praktiska lösningar för en starkare och säkrare digital framtid. 

CloudGuard – Cloud Native Application Protection Platform (CNAPP)
Ta kontroll över era molnmiljöer med Check Points marknadsledande CNAPP-lösning
Den största andelen framgångsrika attacker mot molntjänster beror på konfigurationsmisstag, brister i hantering av system som har kända och okända sårbarheter, samt bristande identitetshantering.

Dagens organisationer står inför utmaningen att hantera många olika moln- och plattformstjänster, vilket skapar komplexitet och ohanterad risk. Se hur ni med hjälp av CloudGuard CNAPP kan ta kontroll över era molnmiljöer för att stoppa attacker, åtgärda sårbarheter och minimera risk på ett effektivt sätt.

Frågor

Varmt välkommen att göra din anmälan så snart som möjligt då antalet platser är begränsade.
Om du har några frågor kontakta gärna oss på Marknad.

Bakgrund

Anmälan Tech Days

Sisco partner
Fortinet