Observera

Den här händelsen har redan varit.

Se aktuella kalenderhändelser här
Event

IT-säkerhet i Fokus

IT Säkerhet i Fokus – är en exklusiv dag arrangerad av Telia Cygate, där vi belyser den senaste utvecklingen inom IT-säkerhet och delar verkliga exempel på hur vår SOC-tjänst (Security Operating Center) aktivt stärker organisationer mot dagens digitala hot.

Plats

Skepparegatan 9, 852 34, Sundsvall
Se adress på Google Maps

När

19 mars, 2024 kl 08:00 - 19 mars, 2024 kl 16:45


Telia Cygate seminarium Sundsvall

Under eventet kommer vi inte bara att lyfta fram våra egna framsteg inom säkerhetsområdet utan även ge plats åt några av branschens mest inflytelserika aktörer. Vår strategiska partner Fortinet, tillsammans med Logpoint, Corelight, Thales, Opswat och AppviewX, kommer att erbjuda insikter om de senaste säkerhetstrenderna och presentera innovativa lösningar för att möta dagens hot.

Dagen kommer att vara fylld med givande föreläsningar och möjligheter till nätverkande med branschexperter och likasinnade. Ta chansen att fördjupa dina kunskaper, diskutera framtidens säkerhetslandskap och knyta värdefulla kontakter.

När och var:

Tisdag 19 mars, 2024 Clarion Hotel, Skepparegatan 9, Sundsvall
Kaffe & Fralla servereras i samband med ankomst 08.00.

Agenda/tider:

 • 08:00 – Välkommen (30 min)
 • 08:30 – Telia Cygate (1h)
 • 09:30 – Paus (15 min)
 • 09:45 – Logpoint (1h)
 • 10:45 – Corelight (1h)
 • 11:45 – Lunch (45 min)
 • 12:30 – Fortinet (1h)
 • 13:30 – Thales (1h)
 • 14:30 – Paus (15 min)
 • 14:45 – AppviewX (1h)
 • 15:45 – Opswat (1h)
 • 16:45 – Programslut

Talare*

Markus Fors, Senior SOC Architect på Telia Cygate

Markus har över 12 års erfarenhet av att jobba i och att bygga upp Security Operation Centers. Där har han jobbat med allt från effektivisering av processer inom SOC till att bygga skalbara lösningar för insamling av system- och nätverkstelemetri. Markus har också en lång erfarenhet av IT-säkerhetsutredningar och att analysera och hantera IT-säkerhetsincidenter.

Ola Björling, Regional Sales Manager Sweden på Logpoint

Ola har mer än 30 års erfarenhet inom nätverk och säkerhet. Har bland annat arbetat med säkerhetslösningar på Cisco, Juniper och Sophos. Ansvarar för försäljning inom Sverige med fokus på offentlig verksamhet. Med NIS2 stående inför dörren kan han hjälpa att reda ut begreppen. Exempelvis vikten av att rådgöra med juridiska experter och cybersäkerhetsexperter för att säkerställa korrekt och uppdaterad efterlevnad av NIS2, eftersom specifika krav kan variera beroende på organisationers egenskaper och regelverk i specifika land.

Mikael Gustafsson, Systemingenjör hos Fortinet

Mikael har över 20 års erfarenhet inom nätverk och IT-säkerhet och jobbar idag som expert på Fortinets avancerade säkerhetsprodukter inom security operations (SECOPS). Tidigare har Mikael jobbat som säkerhetsarkitekt och han har ett flertal branchcertifieringar inom nätverk och IT-säkerhet.

Kaare Mortensen, Senior Pre Sales Consultant hos Thales

Kaare har stor erfarenhet från IT- och säkerhetsbranschen där han har jobbat som konsult och specialist inom IT infrastruktur och säkerhet över hela Europa. Med sin enorma erfarhet ingår Kaare idag som en del av Thales Nordiska team av säljtekniker inom det som kallas Enterprise and Cyber Security.

Jonas Herner, Channel Manager hos Thales

Med över 20 års erfarenhet av att leda och hjälpa partners och återförsäljare med deras försäljning inom säkerhetsbranschen är Jonas nu en del i Thales Nordiska säljteam som idag består av 15 personer inom regionen. Jonas har också lång erfarenhet från försäljning av infrastruktur och nätverksutrustning från tidigare befattningar.

Gregory Webb, CEO på AppViewX

Muralidharan Palanisamy, Chief Solutions Officer på AppviewX

Josef Gustafsson, System Engineer på Corelight.

Peter Tornqvist, Regional Sales Manager på Corelight

Tiarnan McSorley, Regional Sales Manager på Opswat

Talarlistan uppdateras i takt med att fler namn blir klara.

Anmälan

Anmäl dig nu för att säkra din plats på ”IT Säkerhet i Fokus” – en dag där vi tillsammans formar framtidens säkra digitala värld!

*Observera att programmets tider är preliminära och tider samt ordning för de respektive programpunkterna kan komma att justeras i takt med att fler namn på talare blir klara.

Varmt välkommen!

Bakgrund

Anmälan till IT Säkerhet i Fokus, Sundsvall

Integritet(Obligatoriskt)