Observera

Den här händelsen har redan varit.

Se aktuella kalenderhändelser här
Event

FastighetsMässan 15-16 mars

Välkommen till FastighetsMässan där du möter Telia och Telia Cygate. Vi berättar om hur du får till smarta, effektiva och säkra fastigheter.

Plats

Kistamässan, 164 40, Kista
Se adress på Google Maps

När

15 mars, 2023 kl 10:00 - 16 mars, 2023 kl 16:00

Fastighetsbranschen är en bransch i förändring. Trender som hållbarhet och digitalisering påverkar såväl samhälle som fastighetsföretag.  Fastighetsägare ställs inför helt nya kundkrav, utmaningar och tillväxtmöjligheter.

På FastighetsMässan knyter du kontakt med leverantörer av fastighetslösningar som hjälper dig att ställa om dina fastigheter för att möta förändringarna. Här får du också ta del av ett stort seminarieprogram samt många möjligheter till vidare nätverkande och kontakt med branschkollegor, experter och ledande företag i branschen. Ett besök är helt kostnadsfritt för dig som jobbar inom fastighetsbranschen – det enda som behövs är att du registrerar dig.

Telia och Telia Cygate på FastighetsMässan

Möt Telia och Telia Cygate på FastighetsMässan så berättar vi hur du får till smarta, energieffektiva och säkra fastigheter.

Med Telia Smart Building kan du som fastighetsägare eller förvaltare monitorera och optimera fastighetsdriften, energikonsumtionen och därmed minska både kostnader samt miljöpåverkan. Inomhusmiljön för dina hyresgäster blir bättre, kundservicen mer proaktiv samtidigt som värdet på din fastighet ökar.

Säker fastighets-IT

Tillsammans har Telia och Telia Cygate ett unikt helhetserbjudande från kommunikationsinfrastruktur (fiber), säker fastighets-it, wifi-lösningar, hisskommunikation, uppkopplade IoT lösningar och energioptimering.

På plats kan vi räkna ut vad du kan spara genom energioptimering av er fjärrvärme.

För vem

Fastighetsägare och förvaltare

Läs mer och hämta ditt entrékort här