Observera

Den här händelsen har redan varit.

Se aktuella kalenderhändelser här
Event

Cyber Security: Kritisk infrastruktur

Den 21:a mars håller Ny Teknik en heldagskonferens om cybersäkerhet. Självklart är Telia och Telia Cygate på plats. Lyssna på vårt pass om Telekomnätets plats och infrastruktursäkerhet, luncha eller kom förbi för ett samtal i vår monter.

Plats

Gävlegatan 18, , Stockholm
Se adress på Google Maps

När

21 mars, 2024 kl 09:00 - 21 mars, 2024 kl 17:00

Cyber Security: Kritisk infrastruktur

Kom till konferensen Cyber Security: Kritisk infrastruktur och ta del av cybersäkerhet med fokus på kritisk infrastruktur. Telia och Telia Cygate är på plats.

Konferensens tema, cybersäkerhet med fokus på kritisk infrastruktur, är mer aktuellt och viktigt än någonsin tidigare. I en alltmer instabil geopolitisk omvärld, med en blixtsnabb utveckling av AI och med en allt högre digital exponering för i stort sett alla företag och organisationer så ökar också risken för hot, angrepp och problem inom cyberområdet. Insatserna är skyhöga.

Syfte och innehåll

Syftet med konferensen är att samla branschen och ledande befattningshavare för en dialog om aktuella utmaningar och lösningar inom cybersäkerhetsområdet kopplade till kritisk infrastruktur. 2024 tittar vi extra noga på NIS2, IT/OT, leverantörskedjor, LIS, AI och kvantkryptosäkring och mycket, mycket mer.

Målgrupp

Konferensen riktar sig till dig som har ett yrkesmässigt intresse för IT-/system-, cyber- och informationssäkerhet, säkerhetsfrågor och säkerhetsstrategier i kombination med kritisk infrastruktur. Konferensen riktar sig till både företag och offentlig verksamhet.

Du har t.ex. rollen som CISO, CIO eller annan roll inom IT-området, säkerhetsansvarig, CTO eller roll inom teknikorganisationen, affärsområdes- eller produktchef, linjechef, konsult, företagsledare/CxO, investerare, ägare eller annan liknande yrkestitel med ett strategiskt eller operativt intresse för säkerhetsfrågor.

Klockan 14.40 – 15.00 hittar du Telia på scen:
Telekomnätets plats i stärkande av Sveriges infrastruktursäkerhet

Talare:
Thomas Johansson, Global Business Strategy, Telia Company

När och var:

Tisdag 21 mars, 2024
Blique by Nobis, Gävlegatan 18

Anmälan

Läs mer och anmäl dig här

Varmt välkommen!