Event

Telia Cygate Tech Days

Välkommen till Telia Cygate Tech Days, ett event av experter för experter som vill utvecklas och skapa verksamhetsnytta.

Plats

Vår Gård Saltsjöbaden utanför Stockholm, 133 35, Stockholm
Se adress på Google Maps

När

20 april, 2023 kl 10:00 - 21 april, 2023 kl 14:00

Båthus

Under dessa dagar deltar du på olika tekniska pass och labb med fokus på säkerhet, nätverk och hybrid IT, automation och användarupplevelse. Förutom passen, får du möta likasinnade för att utbyta erfarenheter och kunskap med gott om tid för frågor, samtal och demonstrationer.

På Tech Days får du djup och bred kunskap om hur man integrerar, effektiviserar och automatiserar IT-miljön på ett säkert sätt. Vid det här tillfället satsar vi ännu mer på interaktion genom att förutom att erbjuda pass om teknik och även labb från Telia Cygate och våra partners.

Uppgradera era molntjänster, nätverk, säkerhet och arbetsplatser

Det blir två innehållsrika och kunskapsintensiva dagar där våra experter och våra strategiska partners ger dig tips, råd och lärdomar om hur ni uppgradera era molntjänster, nätverk, säkerhet och arbetsplatser. Temat i år är: Gaming.
Vi tillbringar dagarna på Vår Gård utanför Stockholm där miljön är härlig, maten otroligt god och bastun varm.

Datum, tid och plats

Vi startar på torsdagen den 20 april kl 10.00 och avslutar på fredagen den 21 april runt kl 14.00. Välkommen från kl 09.00 på en kopp kaffe och smörgås.

Kostnad och boende

Vi bor på Vår Gård i Saltsjöbaden utanför Stockholm.
Kostnaden för Tech Days är 4.900:- SEK exklusive moms som faktureras efter eventet. Boende och alla måltider ingår i deltagaravgiften.

För vem

Telia Cygate Tech Days vänder sig till dig som arbetar med teknik, design, arkitektur och drift.

Frågor och anmälan

Är du intresserad av att delta eller har frågor? Kontakta oss på Marknad

Varmt välkommen!